Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

RIVER WEST: Βαρκάδα στη Δυτική Όχθη και Παιχνίδια στην Άμμο!



Πάμε όλοι μαζί... σε μια παραλία!
Οι διακοπές φέτος ξεκινάνε με προορισμό 
το RIVER WEST

Τα σχολεία έκλεισαν και οι διακοπές ξεκίνησαν! Φέτος το καλοκαίρι ο πιο hot προορισμός είναι η παραλία του RIVER WEST. Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου θα απολαμβάνουν ήλιο, αμμουδιά και δροσερά νερά μέσα από την καλοκαιρινή όαση που θα στηθεί στο RIVER WEST!

Τα κουβαδάκια σας και όλοι στην Παραλία του RIVER WEST…

Στο πρώτο επίπεδο του εμπορικού κέντρου από τις 2 Ιουλίου έως τις 25 Αυγούστου 2012 οι επισκέπτες θα μπορούν δωρεάν να αποδράσουν στην χρυσή αμμουδιά του RIVER WEST για να διασκεδάσουν με τα τρελά και αξέχαστα καλοκαιρινά παιχνίδια της παραλίας.

Και από τις 9 Ιουλίου μέχρι και τις 4 Αυγούστου 2012 επιβίβαση για το πιο δροσερό ταξίδι στην δυτική όχθη… το μόνο που χρειάζεται είναι οι επισκέπτες να κάνουν έξυπνα και γρήγορα, συνδυαστικές αγορές αξίας από 30€ και πάνω, από όλα τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου RIVER WEST, για να αποκτήσουν το «εισιτήριο επιβίβασης». Αυτό θα είναι το εισιτήριο των μικρών φίλων για να μπορέσουν να απολαύσουν με χειροκίνητα θαλάσσια βαρκάκια την πιο διασκεδαστική Βαρκάδα στην υπέροχη λίμνη – πισίνα που θα στηθεί στον πρώτο όροφο του εμπορικού κέντρου.

Για περισσότερο καλοκαιρινό ξεφάντωμα:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 11:30-15:30 & 16:30-20:30
Σάββατο: 11:30-19:30

Καλό μας Καλοκαίρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου