Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

Απολαύστε το Αυγουστιάτικο Φεγγάρι με τα Δελφίνια στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.


Κάθε χρόνο η πανσέληνος τον Αύγουστο έχει την τιμητική της στις παραλίες, στους αρχαιολογικούς χώρους και όπου καθένας κρίνει πιο ρομαντικά και ειδυλλιακά. Το χιλιοτραγουδισμένο φεγγάρι γίνεται αφορμή για να εκφράσουν οι άνθρωποι την ανάγκη τους για ομορφιά, την κλίση τους στην αυθεντικότητα, την υπενθύμιση ότι η ζωή είναι ωραία έξω από τα ασφυκτικά συστήματα, στην απλότητα και στο μεγαλείο της. Κάτω από τον ουρανό του Αυγούστου ο καθένας έχει τη μεγάλη ευκαιρία να ερωτευτεί τη ζωή και την φύση σε όλο της το μεγαλείο.

Φέτος, οι φίλοι του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ειδικά σχεδιασμένη για εκείνη τη βραδιά παρουσίαση των Δελφινιών υπό το φως της αυγουστιάτικης πανσελήνου..
Για πρώτη φορά από την έναρξη λειτουργίας του, το Δελφινάριο του Αττικού Πάρκου θα παραμείνει ανοιχτό μετά τη Δύση του ηλίου και σας προσκαλεί σε μια μαγευτική καλοκαιρινή εμπειρία μετά τις 9μμ.
Το ολόγιομο αυγουστιάτικο φεγγάρι, τα Δελφίνια του Πάρκου και υπέροχες μελωδίες θα σας χαρίσουν μαγικές στιγμές, δίνοντάς σας την ευκαιρία να απολαύσετε ένα μοναδικό θέαμα διάρκειας 1+ ώρας, βγαλμένο από την αγάπη μας για την φύση και την ομορφιά της.
Το κοινό θα μπορεί να εισέλθει στο χώρο των Δελφινιών και να τα παρακολουθεί κατά τη διάρκεια που η πανσέλληνος θ’ ανατέλει και υπο τον ήχο ατμοσφαιρικής μουσικής. ‘Οταν το φεγγάρι θα έχει φωτίσει καλύτερα τον χώρο, γύρω στις 9:45, η ομάδα των Δελφινιών και εκπαιδευτών του Αττικού Πάρκου θα πραγματοποιήσουν μία μοναδική νυχτερινή παρουσίαση ειδικά διαμορφωμένη για την περίσταση, που σίγουρα θα καταγραφεί στις μνήμες του τυχερού κοινού εκείνης της βραδιάς.
Λόγω της δεδομένης χωρητικότητας του χώρου των Δελφινιών, την ξεχωριστή αυτή εμπειρία θα έχουν την τύχη να ζήσουν μόνο 1.000 άτομα, γι’ αυτό και είναι απαραίτητη η προκράτηση θέσης μέσω της ακόλουθης φόρμας στην ιστοσελίδα του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου: http://www.atticapark.com/zoo-events/4NAB/Full-Moon-with-the-Dolphins?lang=gr. Τα εισιτήρια παραλαμβάνονται στα εκδοτήρια του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου με την αναφορά του ονοματεπωνύμου που δηλώσατε στην φόρμα προκράτησης.
Tιμή εισόδου: 5 €
Τιμή εισόδου για κατόχους Ετήσιας Κάρτας του Πάρκου : 3 €
⃰ Για τους επισκέπτες του Αττικού Ζωολογικού Πάρκου που θα έχουν εισέλθει στο Πάρκο από τις 9:00 έως τις 19:00 η τιμή εισόδου για την ειδική αυτή παρουσίαση είναι 3 €
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι πύλες του Δελφιναρίου θα ανοίξουν στις 9μμ. Για λόγους ασφαλείας, η περιήγηση στους υπόλοιπους χώρους του Πάρκου πλην αυτού των Δελφινιών θα απαγορεύεται. Συστήνεται η έγκαιρη προσέλευση στο Πάρκο από τις 8:30μμ για να αποφευχθούν ουρές και ταλαιπωρία κατά την παραλαβή των εισιτηρίων σας. Οι φροντιστές και εθελοντές του Πάρκου θα βρίσκονται εκεί για να σας καθοδηγούν στο χώρο φιλοξενίας των Δελφινιών.
πηγή:http://www.atticapark.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου