Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Το Κανάλι Ε και η Εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στο Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Δήμο Φυλής




Το τηλεοπτικό κανάλι Ε και η εκπομπή «Μην χανόμαστε» της Ναταλίας Γερμανού θα βρεθούν το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Ηρώων Άνω Λιοσίων για το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Δήμου Φυλής, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα.
Το κανάλι έρχεται προκειμένου να κάνει γυρίσματα, από την Χριστουγεννιάτικη γιορτή αλλά και από την εμφάνιση του Χοροθεάτρου ΑΜΥΝΑ του Πολιτιστικού και Αθλητικού Ν.Π. του Δήμου Φυλής η ΠΑΡΝΗΘΑ, ώστε τα αποσπάσματα να προβληθούν το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, στην εκπομπή «ΜΗΝ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ», που θα είναι αφιερωμένη, στην αγαπημένη ηθοποιό και καλλιτεχνική διευθύντρια του Χοροθεάτρου, Βίνα Ασίκη.
Αξίζει να σημειωθεί πως για τις λεπτομέρειες των τηλεοπτικών γυρισμάτων βρέθηκε στο Δημαρχείο του Δήμου Φυλής ο Αρχισυντάκτης της εκπομπής και γνωστός παρουσιαστής – δημοσιογράφος Βασίλης Δρυμούσης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Ν.Π η ΠΑΡΝΗΘΑ Γιώργο Μαυροειδή και τη Βίνα Ασίκη.
Και οι δύο εξέφρασαν στον δημοσιογράφο, την επιθυμία να προβληθεί η μεγάλη και διαχρονική προσπάθεια που γίνεται στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου, μέσα από το Χοροθέατρο ΑΜΥΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου