Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Δ.Α.Σ. ΖΕΦΥΡΙΟΥ : ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΗΞΗΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2012-2013


Ο Δ.Α.Σ, Ζεφυρίου μετά από μια επιτυχημένη ακαδημαϊκή χρονιά, τόσο αθλητικά όσο και οργανωτικά, θα πραγματοποιήσει εκδηλώσεις λήξης αυτής της χρονιάς, προκειμένου να βραβευθούν οι αθλητές του, να αναδειχθούν τα αθλήματα και να παρουσιάσουν τη δουλειά ενός χρόνου οι αθλητές του.


Η Διοίκηση του Δ.Α.Σ. με όποιες αντίξοες συνθήκες μπορεί να υπάρχουν σε κάποια γυμναστήρια, σκοπό έχει να συνεχίσει να υπερασπίζεται το δικαίωμα των νέων του τόπου στον αθλητισμό.
Και βέβαια, κανένα γυμναστήριο δεν είναι ακατάλληλο, και κανένα δεν εμπεριέχει κίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών (προς καθυσηχασμόν εκείνων που έχουν τέτοιες ανασφάλειες). Ας μην φτάνουμε σε υπερβολές. Το ότι κάποια έχουν υγρασία γιατί υπήρχε κακοτεχνία απ’ όταν τα παρέλαβαν, δεν σημαίνει και ότι θα γκρεμιστούν. Θέμα αισθητικής λοιπόν!!!

Ωστόσο σ’ αυτά τα γυμναστήρια του Ζεφυρίου, μεγάλωσαν «αθλητικά», πέτυχαν και προόδευσαν πολλά παιδιά μας από τις επιδόσεις τους στον αθλητισμό.
Εκεί ακριβώς είναι που στοχεύει ο Σύλλογος, να είναι τα παιδιά στον Αθλητισμό, να έχουν υγιείς στόχους και προσδοκίες ζωής μέσα απ’ αυτόν. Εστιάζουμε λοιπόν στα παιδιά, στις ικανότητες και την ανθρώπινη προσέγγιση των προπονητών και στη φιλότιμη προσπάθεια λίγων εθελοντών που διοικούν ανιδιοτελώς αυτό τον Σύλλογο.

Και επιπλέον, όταν βλέπει κανείς νέους να αθλούνται και να αγωνίζονται για να πετύχουν το καλύτερο στο άθλημά τους, όπως έκαναν τα παιδιά της ομάδας Μπάσκετ του ΔΑΣ πετυχαίνοντας συγκινητικές νίκες, και φτάνοντας στον τελικό της αγωνιστικής περιόδου, ε, τότε, δεν έχουν καμία σημασία τα ταβάνια και οι τοίχοι των γυμναστηρίων.

Ευχής έργον βέβαια, είναι να δοθούν χρήματα από την Κεντρική Διοίκηση και να επισκευαστούν οι όποιες κακοτεχνίες δημιούργησαν φθορές στα γυμναστήρια.

Και για να επανέλθουμε στις εκδηλώσεις λήξης της χρονιάς, η εκκίνηση γίνεται με το προγραμματισμένο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3Χ3 και 5Χ5 στις 15-16 ΙΟΥΝΙΟΥ στο Κλειστό Γυμναστήριο του Λυκείου.
Οι ΕΓΓΡΑΦΕΣ θα γίνονται στον ίδιο χώρο στις 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 6-8 μ.μ. Για όσους δεν προλαβαίνουν αυτή την ημέρα, μπορούν και το Σάββατο 15 ΙΟΥΝΙΟΥ στο χώρο του Γυμναστηρίου να γραφτούν και να συνεχίσουν με τους αγώνες την ίδια ημέρα.

Είναι μια προσπάθεια του Συλλόγου να δώσει κίνητρο στα παιδιά και τους νέους της περιοχής μας να γνωρίσουν το άθλημα και ν’ ασχοληθούν με τον αθλητισμό γενικότερα. Θα παίξουν μπάσκετ ανά μικρές ομάδες, θα γίνουν τελικοί αγώνες την Κυριακή και οι νικητές θα βραβευθούν.

Μικροί μας φίλοι ελάτε με την παρέα σας στο Κλειστό Γυμναστήριο Λυκείου Ζεφυρίου, το Σάββατο και την Κυριακή 15-16 Ιουνίου, 12 μ.μ., να αθληθείτε, να διασκεδάσετε και να κερδίσετε δώρα.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου