Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Τον Αύγουστο Ξεκινά η Φιλοξενία Αγοριών και Κοριτσιών στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως.

Με την ευχή και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ.κ. Αθηναγόρου, σας ενημερώνουμε ότι η Ιερά Μητρόπολις Ιλίου θα λειτουργήσει κι εφέτος εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις αγοριών και κοριτσιών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου κατά τον μήνα Αύγουστο 2013.
Οι κατασκηνώσεις μας θα φιλοξενηθούν και πάλι στις κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών στην περιοχή του Δήμου Αυλώνος. Βρίσκονται στο 42ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας μετά τη Μαλακάσα (προς Λαμία), στη θέση Μαρσόρι δεξιά από την SEIRIOS Α.Ε.
Στους χώρους αυτούς οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως θα λειτουργήσουν σε 4 κατασκηνωτικές περιόδους ως εξής:

Α'  ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ)
Σάββατο 3 Αυγούστου – Σάββατο 10 Αυγούστου 2013 (8 ημέρες)
Για κορίτσια: απόφοιτες Α', Β' , Γ' Γυμνασίου και Α', Β', Γ' Λυκείου
Β' ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ)
Σάββατο 10 Αυγούστου – Σάββατο 17 Αυγούστου 2013 (8 ημέρες)
Για κορίτσια: απόφοιτες Γ' , Δ' , Ε', Στ'  Δημοτικού και Α' Γυμνασίου
Γ' ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (ΑΓΟΡΙΩΝ)
Σάββατο 17  Αυγούστου – Σάββατο 24 Αυγούστου 2013 (8 ημέρες)
Για αγόρια: αποφοίτους Α', Β', Γ' Γυμνασίου και Α', Β', Γ' Λυκείου
Δ' ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ (ΑΓΟΡΙΩΝ)
Σάββατο 24 Αυγούστου – Σάββατο 31 Αυγούστου 2013 (8 ημέρες)
Για αγόρια: αποφοίτους Γ', Δ', Ε', Στ' Δημοτικού και Α' Γυμνασίου
Μπορείτε να ενημερωθείτε και να παραλάβετε τα έντυπα και τις δηλώσεις συμμετοχής από τους Ιερούς Ναούς αλλά και από την ιστοσελίδα μας, στο αρχείο που επισυνάπτεται.
Οι δηλώσεις πρέπει να κατατεθούν συμπληρωμένες στον υπεύθυνο ιερέα της ενορίας σας, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013.
Ο Μητροπολίτης, οι Αρχηγοί και τα Στελέχη της Κατασκηνώσεως περιμένουμε τα παιδιά σας με αγάπη και κατανόηση για να ψυχαγωγηθούν με την ευχάριστη και υγιή ατμόσφαιρα της αληθινής φιλίας και της ζωής κοντά στον Χριστό και την Εκκλησία Του.
Για οποιεσδήποτε πληροφορίες απευθύνεστε καθημερινά 10:00 π.μ. – 12:00 μ., στο Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως και στο τηλέφωνο 2102388398 (εσωτ.: 6 ή 7).
Έχετε υπ΄ όψιν σας, ότι φέτος θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας στις συμμετοχές, λόγω περιορισμένου αριθμού κατασκηνωτών.
Με πολλή χαρά αναμένουμε τις συμμετοχές μαθητών και μαθητριών.
Από το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου