Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Ιερά Μητρόπολη Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως : Φεστιβάλ Λήξης Νεανικών Συνάξεων.


Την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013 στις 19:00, στο ανοιχτό αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δήμου Αχαρνών θα λάβει χώρα το 1ο διενοριακό καλλιτεχνικό και πολιτιστικό φεστιβάλ της Ι. Μ. Ιλίου.
Κεντρικό θέμα του φεστιβάλ είναι:
«Να μοιράσουμε τη ζωή μας ο ένας στον άλλο».
Είναι μία προσπάθεια δημιουργίας σύγχρονου τραγουδιού και παρουσίασης πρωτότυπων θεατρικών έργων, σε πρώτη εκτέλεση και ερμηνεία, τα οποία αποτελούν εμπνεύσεις και δημιουργήματα των νέων των ενοριών της Μητροπολιτικής μας περφέρειας.

Η παρουσία όλων μας θα ενθαρρύνει τους νέους δημιουργούς και θα στηρίξει το ταλέντο τους. Η πρωτότυπη αυτή προσπάθεια του Γραφείου Νεότητας της Μητροπόλεώς μας ελπίζουμε να σας βρει όλους συμπαραστάτες και αρωγούς.
Σας περιμένουμε, εκφράζοντας την πεποίθησή μας ότι η παρουσία σας θα προσδώσει περαιτέρω λαμπρότητα και ζωντάνια και θα συντελέσει στην επιτυχία του φεστιβάλ.
Το ανοιχτό αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» βρίσκεται στο συγκρότημα εργατικών κατοικιών του Προφήτη Ηλία Αχαρνών, πλησίον του Κλειστού Γυμναστηρίου «Μπάμπης Χολίδης».
- See more at: http://www.imiliou.gr/news/2013/06/17/1o-dienoriako-festibal-%C2%ABna-moirasoyme-ti-zoi-mas-o-enas-ston-allo%C2%BB#sthash.DOIiskF4.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου