Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Η Vodafone και το MAD Γιορτάζουν τα 10 Χρόνια MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2013 στο Athens Metro Mall.


10 YEARS VMA – 10 HOURS LIVE CONCERT! Στο Athens Metro Mall, η Vodafone και το MAD γιορτάζουν τα 10 χρόνια MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2013 σε ένα μοναδικό non-stop live concert την Παρασκευή 14 Ιουνίου, 11:00 το πρωί μέχρι και τις 21:00 το βράδυ!


Τα MAD VIDEO MUSIC AWARDS συμπληρώνουν 10 χρόνια ξεχωριστής παρουσίας στην ελληνική μουσική σκηνή και το γιορτάζουν με ένα ανεπανάληπτο μουσικό θέαμα! Με το μήνυμα των φετινών βραβείων “Τhank you for the Music”, το MAD απευθύνεται σε όλους τους καλλιτέχνες, που συμμετείχαν σε πάνω από 150 ανατρεπτικές εμφανίσεις στη σκηνή των MAD VMΑ, αλλά και στους περισσότερους από 100.000 θεατές που τα παρακολουθούν από κοντά αυτά τα 10 χρόνια, και για να το γιορτάσει διοργανώνει μαζί με τη Vodafone, ένα μοναδικό non-stop live event με ελεύθερη είσοδο για όλους!


10 χρόνια VMA – 10 ώρες live. Ένα μεγάλο non-stop live concert, που θα διαρκέσει 10 ώρες και θα φιλοξενήσει αγαπημένους καλλιτέχνες με εντυπωσιακά live performances!
Την Παρασκευή 14 Ιουνίου, στο Athens Metro Mall, από τις 11:00 το πρωί μέχρι και τις 21:00 το βράδυ, θα βρεθούν back to back live στη σκηνή, για να μας προετοιμάσουν για τη μεγάλη βραδιά της 25ης Ιουνίου, οι:
- CLAYDEE FEAT. FATJACK & BANG LA DECKS
- DEMY FEAT. DJ KAS & OGE
- FREAKY FORTUNE
- MEΛΙSSES
- ONIRAMA
- PLAYMEN FEAT. COURTNEY & RISKY
- SHAYA
- STAN
- STAVENTO
- ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ
- ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ
- ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ
- ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΤΑΚΗΣ
- ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ & PANIK BOYS
- ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
- ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ

Παρουσιαστές του 10 HOURS LIVE CONCERT θα είναι ο Θέμης Γεωργαντάς και η Μαίρη Συνατσάκη.

Το 10 HOURS LIVE CONCERT θα μεταδοθεί ζωντανά από το επίσημο κανάλι των MAD VMA στο YouTube (http://www.youtube.com/user/madvideomusicawards ) και στο vodafone.gr/vma , ενώ και το MAD RADIO 106,2 θα εκπέμπει από το χώρο του event.
Η είσοδος στο χώρο είναι ελεύθερη και είναι όλοι προσκεκλημένοι στη γιορτή της ελληνικής μουσικής, από τη Vodafone και το MAD, για τα 10 χρόνια των MAD VIDEO MUSIC AWARDS!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου