Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

ΣΤΡΟΥΜΦΟ...ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ στη Μεγάλη Στρουμφογιορτή στη Βάρκιζα, Σάββατο 22 Ιουνίου 2013.


ΒΑΡΚΙΖΑ Σάββατο 22 Ιουνίου 2013 4:00μ.μ.
Σας περιμένουμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί την Παγκόσμια Ημέρα των Στρουμφ. Τυπώστε την πρόσκλησή σας, φορέστε κάτι άσπρο ή μπλε και ελάτε να διασκεδάσουμε, να φτιάξουμε στρουμφάκια στην άμμο και να πιούμε μπλε γρανίτα όπως μόνο τα Στρουμφ ξέρουν!


Τεράστιο Στρουμφοάγαλμα:
Ξένοι καλλιτέχνες έρχονται στην Ελλάδα ειδικά για την περίσταση και κατασκευάζουν μπροστά στα μάτια των προσκεκλημένων ένα τεράστιο στρουμφογλυπτό από άμμο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα ξαναδείτε τόσα μεγάλα Στρουμφάκια. Παράλληλα, όσοι μικροί και μεγάλοι εμπνευστούν, μπορούν να πειραματιστούν με τις δικές τους δημιουργίες.

Στρουμφ σημαίνει ξεγνοιασιά:
Υπάρχει μια στρουμφοδραστηριότητα για όλους. Μουσικές καρέκλες για τους πιο σβέλτους. Στρομφοδρομίες για τους πιο αθλητικούς. Ζωγραφική με στρουμφομοντέλα για όλους.

Στρουμφίστε τη στιγμή:
Στο αποκορύφωμα της εκδήλωσης, δυο τυχεροί φίλοι των Στρουμφ θα φτάσουν σε απόστασης αναπνοής από μια τεράστια στρουμφοτούρτα και θα σβήσουν τα κεράκια γενεθλίων του δημιουργού των Στρουμφ. Το στιγμιότυπο αυτό θα μείνει στην ιστορία των Στρουμφ, καθώς όλοι οι παραβρισκόμενοι θα ποζάρουν και οι φωτογράφοι θα απαθανατίσουν τη σκηνή για να αναμεταδοθεί σε όλο τον κόσμο.
Η είσοδος στην Στρουμφομέρα είναι δωρεάν αρκεί να έχετε προμηθευτεί την πρόσκληση από εδώ: http://www.globalsmurfsday.gr

Η Στρουμφογιορτή θα γίνει στο DO IT Exclusive που βρίσκεται στο χώρο του Varkiza Resort (τηλ: 210 45 11 888), ακριβώς δίπλα στην πλαζ ΕΟΤ της Βάρκιζας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου