Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

MY GOLDEN HALL : WORLD OF GAMES.


Τον πιο διασκεδαστικό Ιούλιο της πόλης μας προσφέρει για ακόμα μία φορά το αγαπημένο μας εμπορικό κέντρο με δράσεις κα ψυχαγωγία που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον όλων των επισκεπτών του.
Κατά τη διάρκεια όλου του μήνα οι επισκέπτες του Golden Hall θα έχουν τη μοναδική δυνατότητα να ταξιδέψουν στις 5 ηπείρους και να μάθουν για την ιστορία τους και τον πολιτισμό τους μέσα από τα παιχνίδια που γεννήθηκαν σε κάθε μία από αυτές.
Η Ασία μας παρουσιάζει τον κινέζικο δράκο, ενώ από την Αμερική θα γνωρίσουμε το αρχαίο παιχνίδι των Αζτέκων, Tlachtli, μία πρώτη μορφή του σημερινού μπάσκετ. Ταξιδεύουμε μέχρι την Ωκεανία, και το μπούμερανγκ στην έρημο της Αυστραλίας, ενώ  έπειτα καλούμαστε σε ένα αξέχαστο Κυνήγι στην Αφρική. Το ταξίδι αυτό ολοκληρώνεται στην Ευρώπη και ένα παιχνίδι εμπνευσμένο από τη χώρα μας και την τέχνη της τοξοβολίας, «Η Πηνελόπη και οι Μνηστήρες της»  

"Κινέζικος Δράκος" 
ΗΠΕΙΡΟΣ: ΑΣΙΑ ΧΩΡΑ: ΚΙΝΑ Καθημερινά 17:00 με 21:00 Σάββατα 11:00 με 19:00 ΣΗΜΕΙΟ: ΙΣΟΓΕΙΟ 
Το παιχνίδι αυτό έχει τις απαρχές του στον αρχαίο κινεζικό πολιτισμό και εμφανίζεται με διάφορες παραλλαγές ανάλογα με τον τόπο και τον χρόνο που παιζόταν. Ο παίκτης χρησιμοποιεί μια σειρά από ξυλάκια (chopsticks) για τη μεταφορά σφαιρών από τη μια άκρη της σκηνής έως το δράκο. Στην περίπτωση που ο παίκτης φτάσει το σκηνικό χωρίς να πέσει η σφαίρα και την τοποθετήσει σε ένα ειδικά σχεδιασμένο δοχείο, επαναλαμβάνοντας το τρεις φορές κάτω από ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, κερδίζει.
Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει όλους τους συμμετέχοντες!

"Μπούμερανγκ στην έρημο της Αυστραλίας"
ΗΠΕΙΡΟΣ: ΩΚΕΑΝΙΑ ΧΩΡΑ: ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ Καθημερινά 17:00 με 21:00 Σάββατα 11:00 με 19:00 ΣΗΜΕΙΟ: ΙΣΟΓΕΙΟ


Οι παίκτες καλούνται να επιδείξουν την ικανότητά τους πετυχαίνοντας στόχους σαν κυνηγοί στην άγρια φύση, με τη βοήθεια του μπούμερανγκ. Όποιος παίχτης πετύχει όλους τους στόχους κερδίζει.
Το μπούμερανγκ είναι ένα εργαλείο - όπλο το οποίο αρχικά σχεδιάστηκε και χρησιμοποιήθηκε για το κυνήγι από διάφορες φυλές, κυρίως της Ωκεανίας. Στις μέρες μας όμως χρησιμοποιείται κυρίως ως σπορ και για διασκέδαση. Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει όλους τους συμμετέχοντες!

"Η Πηνελόπη και οι Μνηστήρες"
ΗΠΕΙΡΟΣ: ΕΥΡΩΠΗ ΧΩΡΑ: ΕΛΛΑΔΑ Καθημερινά 9/07-14/07 10:00 με 21:00
Σάββατα 9/07-14/07 10:00 με 20:00 Καθημερινά 16/07-28/07 17:00 με 21:00
Σάββατα 16/07-28/07 11:00 με 19:00 ΣΗΜΕΙΟ: ΙΣΟΓΕΙΟ
Το παιχνίδι εστιάζει στην ικανότητα του παίκτη να περάσει το βέλος μέσα από τα πολλαπλά δαχτυλίδια πάνω στα τσεκούρια. Οι νικητές κερδίζουν πλούσια δώρα από τα καταστήματα του Εμπορικού! Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή, είναι πραγματοποίηση αγορών αξίας από 10€ και άνω στο εμπορικό (επίδειξη απόδειξης) 

"Κυνήγι στην Αφρική"
ΗΠΕΙΡΟΣ: ΑΦΡΙΚΗ ΧΩΡΑ: ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ Καθημερινά 17:00 με 21:00 Σάββατα 11:00 με 19:00 ΣΗΜΕΙΟ: 1ος ΟΡΟΦΟΣ
Ο παίκτης καλείται να δοκιμάσει τις ικανότητες του στο ακόντιο, όπως η φυλή Ζουλού στο παρελθόν
προσπαθώντας να πετύχει όλους τους στόχους που υπάρχουν στην “Zούγκλα της Αφρικής”. Πετυχαίνοντας τους κερδίζει. Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει όλους τους συμμετέχοντες! 
"Το Αρχαίο παιχνίδι των Αζτέκων Tlachtli"
ΗΠΕΙΡΟΣ: ΑΜΕΡΙΚΗ ΧΩΡΑ: ΜΕΞΙΚΟ Καθημερινά 17:00 με 21:00 Σάββατα 11:00 με 19:00 ΣΗΜΕΙΟ: 1ος ΟΡΟΦΟΣ
Το αγώνισμα μοιάζει με αυτό του σύγχρονου μπάσκετ κατά το οποίο οι παίκτες καλούνται να στοχεύσουν μια μπάλα σε ένα στεφάνι. Πετυχαίνοντας όλους τους στόχους ο παίκτης κερδίζει.
Στην εποχή των Αζτέκων, οι παίκτες έπρεπε να ρίξουν τη μπάλα μέσα σε κυλινδρικούς πέτρινους στόχους ώστε να κερδίσουν πόντους. Αποτελεί ενδιαφέρον, το πώς ένας αρχαίος μακρινός πολιτισμός αποτέλεσε αφετηρία για το δημοφιλές παιχνίδι στις ημέρες μας.
Μια μεγάλη έκπληξη περιμένει όλους τους συμμετέχοντες!
Το ταξίδι στις 5 ηπείρους δεν τελειώνει εδώ αφού όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν ένα βιβλίο με παιχνίδια από όλο τον κόσμο, ενώ ένα ειδικό δώρο περιμένει εκείνους που θα αποδειχθούν ικανοί τοξοβόλοι στο παιχνίδι της Ελλάδας «Η Πηνελόπη και οι Μνηστήρες» κερδίζοντας αυτόματα δωροεπιταγές και πλούσια δώρα από τα επιλεγμένα καταστήματα του Golden Hall.
Περνώντας στον εξωτερικό χώρο, οι δραστηριότητες του πάρκου δραστηριοτήτων δημιουργικής και βιωματικής απασχόλησης συνεχίζονται και εμπλουτίζονται ακόμα περισσότερο με δραστηριότητες που κορυφώνονται τα Σάββατα.
Ένα Bungee Trampoline μονό, ένα φουσκωτό Box και ένα γήπεδο Bouncy Basket υπόσχονται να προσφέρουν στιγμές παιχνιδιού και διασκέδασης με τον πιο ασφαλή τρόπο. Η τοξοβολία παίρνει και αυτή τη θέση της στον προαύλιο χώρο του Golden Hall, και δοκιμάζει τις ικανότητες μικρών και μεγάλων. Τέλος, και με τη συνεργασία της Οργάνωσης ΓΗ προσφέρεται σε μικρούς και μεγάλους η δυνατότητα να ενημερωθούν για τους βιολογικούς κήπους και την καλλιέργειά τους, μέσα από μία σειρά σεμιναρίων και βιωματικών δράσεων από εξειδικευμένους συνεργάτες της Οργάνωσης ΓΗ.
Το καλοκαίρι συνεχίζεται άκρως δυναμικό στο Golden Hall με προτάσεις και επιλογές για όλη την οικογένεια. Συνδυάστε τα ψώνια σας με τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια και χαρείτε μία ακόμα ημέρα στην πόλη με τον πιο δημιουργικό τρόπο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου