Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!


 Σε λίγες ημέρες ξεκινά το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του πλανήτη, οι 30οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Λονδίνο.Τι κι αν η Ελληνική Ολυμπιακή Αποστολή φέτος θα είναι από τις πιο ολιγομελείς που έχει στείλει ποτέ η Ελλάδα, αποτελούμενη από 105 αθλητές και αθλήτριες; Η ελληνική ψυχή θα είναι εκεί για να φωνάξει ότι η φλόγα δεν πρόκειται να σβήσει!


 Μέλος της αποστολής είναι και η Μαρία Πρεβολαράκη του Εθνικού ΓΣ που αναχωρεί για το Ηνωμένο Βασίλειο όπου και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο άθλημα της πάλης - μάλιστα είναι και η μοναδική που κατάφερε να προκριθεί - στην κατηγορία των 55 κιλών.Στο πλευρό της ο προπονητής  Ανδρέας Χριστοδουλάκης του ΑΟ Άνω Λιοσίων ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ που την προετοιμάζει εν όψει των αγώνων. Να αναφέρουμε ότι η Μαρία είναι 21 ετών και αυτή θα είναι η πρώτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

 Εμείς να ευχηθούμε στη Μαρία αλλά και σε όλα τα παιδιά της ελληνικής αποστολής ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !
Βάλτε τα δυνατά σας για μια ΠΕΡΗΦΑΝΗ χώρα!
Σε κάθε στάδιο, σε κάθε προσπάθεια για μετάλλιο, σε κάθε δυσκολία ή αγωνία, οι ευχές μας θα είναι εκεί να σας δίνουν δύναμη! Οι ψυχές μας ΜΑΖΙ σας!

2 σχόλια:

  1. αθλητρια του ΕΘΝΙΚΟΥ Ο ΑΟ Άνω Λιοσίων ΕΥΠΥΡΙΔΑΙ, στηρίζει την προσπάθεια της Μαρίας Πρεβολαράκη για διάκριση στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου καθως προπονητης της στην εθνικη ομαδα ειναι ο προπονητης του Α.Ο ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΕΥΠΥΡΙΔΙΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχαριστούμε για την παρέμβαση.Ζητούμε συγνώμη για το λάθος, θα διορθώσουμε άμεσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή