Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Κάλεσμα Αλληλεγγύης του Κοινωνικού Ιατρείου Περιστερίου.


Ο Εθελοντισμός είναι ο δείκτης του πολιτισμού μιας κοινωνίας. Η έννοια του εθελοντισμού βασίζεται στην ιδέα της ανθρώπινης αλληλοβοήθειας, που ο καθένας μας προσφέρει τον εαυτό του, αλλά και όλες του τις δυνάμεις στην υπηρεσία του πάσχοντα συνανθρώπου του χωρίς να ζητάει ανταμοιβή.Ενδυναμώνει την κοινωνική αλληλεγγύη, ενισχύει την ενεργό συμμετοχή και τη συνύπαρξη, προσδίδοντας νέο περιεχόμενο στη ζωή μας. 
Το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Περιστερίου θα αρχίσει την λειτουργία του σε λίγες μέρες και απευθύνει ΚΑΛΕΣΜΑ σε ΟΛΟΥΣ τους γιατρούς, φαρμακοποιούς, οδοντιάτρους, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και σε ΟΛΟΥΣ τους συμπολίτες μας να δηλώσουν ΠΑΡΟΝΤΕΣ και ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ προσφέροντας ΔΥΟ ώρες την εβδομάδα από τον ελεύθερο χρόνο τους και διαθέτοντας τον για την αρωγή των συνανθρώπων μας.
Σκοπός του ιατρείου είναι η ΔΩΡΕΑΝ ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους τους δημότες Περιστερίου χωρίς Ασφάλιση και για όλες τις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες. Εάν ένας συνάνθρωπός μας βοηθηθεί από την προσπάθειά αυτή, θα είναι η μεγαλύτερη επιτυχία γιατί στόχος μας είναι ο Άνθρωπος και στόχευσή μας η διατήρηση της Υγείας και της Ζωής του.
Είμαστε εδώ για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας!
Ευχαριστούμε τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Περιστερίου Χρυσόστομο για την άμεση ανταπόκριση του, την ευγενική και γενναιόδωρη στήριξη του και για τη σύμπραξη της Ιεράς Μητροπόλεως με το Κοινωνικό Ιατρείο παραχωρώντας τον κατάλληλου χώρο. Στεγάζοντας το «Μαζί» Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Περιστερίου, στη διεύθυνση Μακρυγιάννη 141, πλησίον του Ιερού Ναού του Αγ. Νεκταρίου στην Κηπούπολη. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνετε στον εμπορικό Σύλλογο της πόλης μας, τους κοινωνικούς φορείς και τους συμπολίτες μας που συμπαραστάθηκαν άμεσα στο πρώτο κάλεσμα του Κοινωνικού Ιατρείου της πόλης. Κοινή στόχευσή μας είναι η δημιουργία γέφυρας, παρηγοριάς και ελπίδας για όλους τους ανθρώπους, χωρίς διακρίσεις, χωρίς κατηγοριοποιήσεις».
Συντονιστική Επιτροπή του Ιατρείου: Μητρόπολη Περιστερίου, Γιώργος Βαθιώτης, Πηγή Χ. Τάρλα, Αθανάσιος Θεοδώρου, Μάριος Σίμος, Καραμιχάλης Γιώργος . (Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6976644933 Πηγή Τάρλα)



Read more: http://www.pitsounicity.gr/2010-12-29-12-58-47/17609-2012-07-01-22-03-20.html#ixzz1zTtn8svE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου