Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Οι junior “Koza Mostra” και Αγάθωνας του START SMART στην Τατιάνα Στεφανίδου!



Στα πλαίσια της “5ης Smart Eurovision” που θα γίνει την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 στο κλειστό Δροσούπολης  Άνω Λιοσίων, οι μικρότεροι μαθητές του κέντρου ξένων γλωσσών START SMART της Ελένης Πετροπούλου στα Άνω Λιόσια, βρέθηκαν φιλοξενούμενοι στην εκπομπή «Μίλα» της Τατιάνας Στεφανίδου, στο STAR CHANNEL!

Η παρουσιάστρια καλωσόρισε τα παιδιά και αφού τα παρουσίασε στο κοινό, τα απόλαυσε, μαζί με το τηλεοπτικό κοινό, στο φετινό τραγούδι της Ελλάδας στη Eurovision “Alcohol is free”!

Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε εκτενή αναφορά στο φροντιστήριο αλλά και στο θεσμό της “Smart Eurovision” που φέτος γιορτάζει πέντε χρόνια παρουσίας, και για το σκοπό που έχει, στο να κάνουν εξάσκηση της αγγλικής γλώσσας τα παιδιά, παρουσιάζοντας και τραγουδώντας στα αγγλικά!

Τόνισε την παρουσία της Μαντώς στην πρώτη διοργάνωση το 2009, και αφού έδωσε τα συγχαρητήριά της στους λιλιπούτειους Koza Mostra και τον Αγάθωνα, άνοιξε το δώρο που της προσέφεραν οι μικροί φιλοξενούμενοι της εκπομπής. Με μεγάλη χαρά είδε το δώρο: μια κούπα στην οποία απεικονιζόταν η ίδια αλλά και η ευχή «Περαστικά Τατιάνα», αφού εδώ και μερικές ημέρες ταλαιπωρείται έχοντας σπάσει το χέρι της!

Επόμενος σταθμός της «ομάδας του Αγάθωνα junior», αλλά και άλλων ομάδων της «Smart Eurovision», θα είναι η κεντρική πλατεία Άνω Λιοσίων, την Δευτέρα 20 Μαΐου στις 9 μ.μ., στα πλαίσια των τριήμερων πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Φυλής.

πηγή:www.facebook.com/pages/START-SMART-SCHOOL-ELENI-PETROPOULOU/135739603170247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου