Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Ποδηλατική Βόλτα στον Δρυμό της Πάρνηθας, την Κυριακή 19 Μαΐου.


Ο γύρος της Πάρνηθας με ποδήλατα. Φορτώστε τα ποδήλατά σας, πάρτε τα κράνη σας και ελάτε για μια υπέροχη βόλτα στην πανέμορφη Πάρνηθα.
Η βόλτα θα είναι εύκολη και θα κινηθούμε στην περιφερειακή διαδρομή του δρυμού. Θα είναι κυρίως σε ασφάλτινο δρόμο εκτός από λίγο δασικό και στο μεγαλύτερο μέρος της θα είναι κλειστή για τα αυτοκίνητα. Στη βόλτα μπορούν να συμμετέχουν άτομα που γνωρίζουν καλά ποδήλατο, ώστε να κινούνται άνετα και που διαθέτουν καλή φυσική κατάσταση.
Δωρεάν συμμετοχή !!!
Από το καταφύγιο Φλαμπούρι θα ξεκινήσουμε μία υπέροχη ποδηλατική βόλτα στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας και σας προσκαλούμε να γνωρίσετε το βουνό και την απίστευτη ομορφιά του. Η  διαδρομή θα είναι κυκλική (~20 χλμ), με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Φλαμπούρι. Η διαδρομή θα είναι στον περιφερειακό ασφαλτόδρομο του δρυμού (εκτός από 3,5 χλμ δασικού), με μικρές υψομετρικές διαφορές, ενώ στο μεγαλύτερο μέρος του, είναι κλειστός για τα συτοκίνητα. Πάρτε λοιπόν τα ποδήλατα και τα κράνη σας και ελάτε να γίνουμε μια παρέα, για μια αναζωογονητική βόλτα, στο καταπράσινο ελατόδασος της Πάρνηθας.

Λεπτομέρειες

Ώρα συγκέντρωσης στο Φλαμπούρι 10:00'
Ώρα εκκίνησης από το Φλαμπούρι 10:30'

Ώρες ποδηλασίας ~2:30΄ ώρες.
Απόσταση διαδρομής ~20 χλμ
Μόλις φτάσετε στο καταφύγιο θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή, γράφοντας το όνομα σας
μέσα στο καταφύγιο, στην λίστα συμμετεχόντων της ποδηλασίας.

Βασικός Εξοπλισμός

Ποδήλατο βουνού ή trekking (λειτουργικά άρτιο), κράνος, αντιανεμικό, εφεδρική σαμπρέλα, βασικά εργαλεία, νερό, φαρμακείο.
Να υπολογίζετε ότι στο βουνό, η θερμοκρασία είναι 5-7 βαθμούς πιο χαμηλή από την πόλη.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ:  Χωρίς κράνος δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στη βόλτα !!!

Πληροφορίες

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 24 646 66 και 6972 256215.
E-mail: info@flabouri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου