Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Παγκόσμια Ημέρα της Οικογένειας στο Φλαμπούρι.



Γιορτάζουμε την παγκόσμια ημέρα της οικογένειας στην Πάρνηθα, την Κυριακή 19 Μαΐου.
Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα της οικογένειας, σας προτείνουμε να περάσετε υπέροχες στιγμές μαζί με την οικογένειά σας, μακριά από το άγχος και τον θόρυβο της πόλης, στον καταπράσινο δρυμό της Πάρνηθας.

Ελάτε να περπατήσετε στο δάσος με τα παιδιά σας και να γίνεται και ‘σεις και πάλι παιδιά παίζοντας μαζί τους παιχνίδια δράσης, και αναπτύσσοντας έτσι διαφορετικούς δεσμούς ! Τέλος φτιάξτε μαζί με τα παιδιά το γενεαλογικό σας δέντρο !
Για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η κατασκευή, θυμηθείτε να έχετε μαζί σας ατομικές φωτογραφίες των παιδιών, δικές σας και των γονιών σας.
Η ημέρα αυτή καθιερώθηκε από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών το 1993, τονίζοντας την σπουδαιότητα που έχει ο θεσμός της οικογένειας ως βασικό κύτταρο της κοινωνίας.
Από το καταφύγιο Φλαμπούρι, θα κάνουμε μία όμορφη βόλτα στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας για τα παιδιά και προσκαλούμε την οικογένεια σας για να περπατήσετε, να παίξετε παιχνίδια δράσης με τα παιδιά σας και να φτιάξετε για το σπίτι το γενεαλογικό σας δέντρο, φέρνοντας μαζί σας φωτογραφίες από όλη την οικογένεια.
Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ:http://www.flabouri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου