Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Πεζοπορική Βόλτα στον Δρυμό της Πάρνηθας, το Σάββατο 1 Ιουνίου.


Το καλοκαιράκι βρίσκεται στην "επόμενη γωνία" και η ώρα που πρέπει να βάλουμε μαγιώ, έφτασε! Μια βόλτα στο βουνό της Πάρνηθας, είναι μια καλή αρχή για ενδυνάμωση σώματος και πνεύματος που όλοι θα χρειαστούμε λίγο πριν βγούμε στις παραλίες. Πάρτε, λοιπόν, τα σακίδια σας, φορέστε παπούτσια άνετα για το βουνό και πάμε να χαθούμε στα ελατοσκέπαστα μονοπάτια του δρυμού.
Στη βόλτα μπορούν να συμμετέχουν αρχάριοι και παιδιά (8 ετών και άνω που μπορούν να περπατήσουν άνετα τόσες ώρες σε μονοπάτια). Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν την διχρωμία των ελάτων, που αυτή την εποχή "βγάζουν" τα νέα τους φυλλαράκια.
Δωρεάν συμμετοχή !!!
Από το καταφύγιο Φλαμπούρι, θα κάνουμε μία όμορφη βόλτα στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας και σας προσκαλούμε, να γνωρίσετε το βουνό αλλά και να έρθετε πιο κοντά στη φύση. Η διαδρομή θα είναι κυκλική με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Φλαμπούρι.
Θα υπάρχουν μικρές υψομετρικές διαφορές και θα κινηθούμε σε ήπιους ρυθμούς, κυρίως μέσα από ορεινά μονοπάτια. Πάρτε λοιπόν την παρέα σας, ή και μόνοι σας και θα γίνουμε όλοι μια παρέα, για μια βόλτα στο μοναδικού κάλλους ελατόδασος, του δρυμού της Πάρνηθας.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου