Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Βιβλιοπαρουσίαση με Ελεύθερη Είσοδο στον Ιανό στη Σταδίου.


Οι εκδόσεις Μεταίχμιο και ο ΙΑΝΟS παρουσιάζουν την σειρά βιβλίων Μια υπόθεση για τον ντετέκτιβ Κλουζ του Γίργκεν Μπανσέρους. Ακολουθώντας τα ίχνη του Κλουζ και με τη βοήθεια του εμψυχωτή Γιώργου Λυμπέρη θα παρουσιάσουμε τα δεδομένα, θα παραθέσουμε τα στοιχεία, θα καταλήξουμε σε υπόπτους και θα εξιχνιάσουμε το δικό μας «αστυνομικό μυστήριο».

Το να είσαι ένας μικρός ντετέκτιβ δεν είναι καθόλου εύκολο, καθώς πρέπει να διαθέτεις αυξημένη παρατηρητικότητα, ορθή αντίληψη, καλή μνήμη, ένστικτο, φαντασία και πάνω από όλα διάθεση για παιχνίδι!!!
Πώς αλλιώς να εξιχνιάσεις σκοτεινά μυστήρια, αν δεν είσαι σε θέση να λύσεις πολύπλοκους γρίφους!!!




ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ
Μια συναρπαστική αστυνομική σειρά με ήρωα ένα εννιάχρονο αγόρι που το χόμπι του είναι να λύνει αστυνομικά μυστήρια και που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους ήρωες των κλασικών αστυνομικών μυθιστορημάτων. Η σειρά, που έχει ήδη αποκτήσει πολλούς φανατικούς αναγνώστες και στην Ελλάδα, έχει πουλήσει περισσότερα από 850.000 αντίτυπα παγκοσμίως, έχει τιμηθεί με το Hansjorg-Martin-Preis, το σημαντικότερο γερμανικό βραβείο για συγγραφείς παιδικών και νεανικών αστυνομικών βιβλίων, και έχει μεταφραστεί σε 14 γλώσσες. Κάθε βιβλίο της σειράς έχει έξυπνη πλοκή, απολαυστικό ύφος και ανάγλυφους χαρακτήρες, με τους οποίους μπορούν να ταυτιστούν τα παιδιά. 

Για παιδιά από 5 ετών.
Είσοδος ελεύθερη.


Ιανός
Σταδίου 24, Αθήνα.


πηγή:http://www.ianos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου