Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Εθελοντική Αιμοδοσία από το Σύλλογο Κρητών Αχαρνών.


Πατριώτη, πατριώτισσα, συμπολίτη και συνάνθρωπε, φίλη και φίλε μας, για ακόμα μία φορά και με ιδιαίτερη χαρά, σε προσκαλούμε στην ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ που διοργανώνει ο σύλλογός μας, την ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΜΑΙΟΥ 2013 και ώρα 9:00 - 13:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Κρητών Αχαρνών (Κων.Γιαμπουδάκη 98 , λόφος Προφ. Ηλία, Αχαρνές, τηλ 210-2465678). 
Επτά συνεχόμενα χρόνια, μέχρι τον προηγούμενο Νοέμβριο, 13 αιμοδοσίες, κάποιες εκατοντάδες φιάλες αίματος προσφορά από μέλη, φίλους αλλά και άγνωστους αιμοδότες και το σημαντικότερο, δεκάδες συνάνθρωποί μας να απολαμβάνουν το πολύτιμο αυτό δώρο ζωής, το αίμα.
Γιαυτό λοιπόν ΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΡΚΟΥΝ ΜΟΝΟ 10 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ. ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ. ΔΩΣΕ ΖΩΗ.
Γίνε και συ εθελοντής αιμοδότης, ΤΩΡΑ !!! Στήριξε την ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ και βοήθησέ μας να δώσουμε ελπίδα σε όσο το δυνατόν περισσότερους συνανθρώπους μας με προβλήματα υγείας. Σήμερα είναι κάποιος άλλος, αύριο μπορεί να είσαι εσύ ο ίδιος ή κάποιος δικός σου.
Μη διστάζεις λοιπόν. Σε περιμένουμε.


πηγή:www.facebook.com/groups/kritesmenidi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου