Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΙΑΣΩ General: Δωρεάν Εξετάσεις για το Μελάνωμα 05-09.05.14


H Γενική Κλινική ΙΑΣΩ General (Λεωφ. Μεσογείων 264, Χολαργός) με αφορμή την Ελληνική Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος και θέλοντας να ευαισθητοποιήσει το κοινό στην πρόληψη του κακοήθους μελανώματος, θα προσφέρει δωρεάν κλινικές εξετάσεις για έλεγχο των μελαγχρωματικών σπίλων. 

Συγκεκριμένα, στο ειδικό Ιατρείο Μελαγχρωματικών Αλλοιώσεων και Μελανώματος του ΙΑΣΩ General θα διενεργούνται κατόπιν ραντεβού από τη Δευτέρα 5 Μαΐου έως και την Παρασκευή 9 Μαΐου, 11.00-13.30, δωρεάν κλινικές εξετάσεις από εξειδικευμένους πλαστικούς χειρουργούς και δερματολόγους. 
Οι ενδιαφερόμενοι, ανεξαρτήτου ηλικίας, μπορούν να τηλεφωνούν για ραντεβού από την Παρασκευή 02 Μαΐου έως την Παρασκευή 09 Μαΐου, στο νούμερο 210 650 2015, 08.00-16.00. O 
αριθμός των ραντεβού είναι περιορισμένος. 
Τα τελευταία χρόνια καταγράφεται μια σημαντική αύξηση της συχνότητας του κακοήθους μελανώματος και από τις κύριες αιτίες της αύξησης είναι οι περιβαλλοντικές αλλαγές-τρύπα του 
όζοντος- και η παρατεταμένη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 90% των περιπτώσεων που εντοπίζονται εγκαίρως, θεραπεύονται. 
Η Γενική Κλινική ΙΑΣΩ General, γνωρίζοντας πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η έγκυρη διάγνωση, προσφέρει για άλλη μια φορά στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, δωρεάν προληπτικές εξετάσεις.

πηγή : http://www.iaso.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου