Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

2ο Φεστιβάλ Παραμυθιού στο Άλσος Περιστερίου.


Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου διοργανώνει το 2ο Φεστιβάλ Παραμυθιού από τις 2 Ιουνίου ως και τις 7 Ιουνίου 2014 και καλεί όλα τα παιδιά στην "Παραμυθούπολη" του Άλσους Περιστερίου. 

Κάθε απόγευμα από τις 7 ως τις 8 το απόγευμα από Δευτέρα ως και Παρασκευή αλλά και το Σάββατο στις 11 το πρωί  οι μικροί μας φίλοι -που μπορεί να είναι παιδιά από τις μικρότερες ως και τις μεγαλύτερες ηλικίες-  θα ακούσουν υπέροχες ιστορίες και θα μεταφερθούν στον όμορφο κόσμο των παραμυθιών. 

Επιπλέον, την Παρασκευή στις 8.30 το βράδυ όλα τα παιδιά θα παρακολουθήσουν την τελετή λήξης του Φεστιβάλ Παραμυθιού, κατά την οποία θα απολαύσουν την Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου Περιστερίου και θα λάβουν τα αναμνηστικά τους.

Όσα παιδιά επιθυμούν να συμμετάσχουν πρέπει να βρίσκονται στο Άλσος Περιστερίου 15 λεπτά πριν την έναρξη του φεστιβάλ, δηλαδή στις 6.45 το απόγευμα, μπροστά από τη «Βιβλιοθήκη του Επισκέπτη», ώστε να διαμορφωθούν οι ομάδες που θα λάβουν μέρος.

Η κάθε ομάδα παιδιών θα παρακολουθήσει το παραμύθι της σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στην "Παραμυθούπολη".  Τα τηλ. επικοινωνίας με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Περιστερίου είναι: 2105716057 και 2105716069.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. 

πηγή : http://www.peristeri.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου