Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Μια Αγκαλιά για τη Μαμά


Τα Παιδιά της Αγκαλιάς γιορτάζουν την Ημέρα της Μητέρας στο Εμπορικό Κέντρο AVENUE.

Γιορτάζουμε την Ημέρα της Μητέρας στηρίζοντας τις Μητέρες και τα Παιδιά της Αγκαλιάς στο εμπορικό κέντρο AVENUE.
Από τη Δευτέρα 5 έως και το Σάββατο 10 Μαΐου, εθελοντές της  Αγκαλιάς  θα συγκεντρώνουν στο AVENUE είδη πρώτης ανάγκης για την υποστήριξη των μητέρων που έχουν ανάγκη.  Συγκεκριμένα, κάθε μέρα, από τις 10:00 έως τις 20:00, οι επισκέπτες του AVENUE θα μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα, παιχνίδια, γάλα, πάνες, ρουχισμό, υποδήματα, κούνιες και καροτσάκια για τα Παιδιά της Αγκαλιάς.
Τα είδη μπορούν να είναι καινούργια ή/και μεταχειρισμένα σε πολύ καλή κατάσταση.


Η γιορτή θα κορυφωθεί το Σάββατο 10 Μαΐου (11:00 έως τις 20:00), όπου ηΑγκαλιά θα υποδεχθεί στο εμπορικό κέντρο AVENUE τους λιλιπούτειους επισκέπτες με μουσικά παιχνίδια, κλόουν, event με ξυλοπόδαρους, κατασκευές, αλλά και πολλές εκπλήξεις και προτάσεις για χειροποίητα δώρα για τη Μαμά.
Τα «Ζαχαροπλαστεία Κωνσταντινίδης» θα δώσουν χαρά και θα μυήσουν τους μικρούς chef στα μυστικά της ζαχαροπλαστικής, ενώ η σχολή του make-up artistΦρέντυ Καλομπράτσου θα δώσει χρώμα στην εκδήλωση με την τέχνη του face painting.
Μαζί, όλη την ημέρα, σπουδαστές των ΙΕΚ Ξυνή θα απασχολούν δημιουργικά τα παιδιά και πλήθος εθελοντών θα πλαισιώσουν χαρούμενα και δημιουργικά την εκδήλωση (Μαγεμένη Πυξίδα, Νεράιδα Μελένια ClownBibo, Φρου-Φρου Τρελοκοτσιδού κ.α.).

Ο ραδιοφωνικός σταθμός SFERA 102.2 θα είναι χορηγός επικοινωνίας και θα εκπέμπει ζωντανά μέσα από το  AVENUE.

Γονείς και παιδιά σας περιμένουμε όλους στο AVENUE γιανα παίξουμε, να διασκεδάσουμε και να στηρίξουμε το Σύλλογο Προστασίας Αγέννητου παιδιού - Η Αγκαλιά.

Δείτε το πρόγραμμα του Σαββάτου εδώ : http://www.agalia.org.gr/images/unborn/pdf/flyer_giorti_mamas.pdf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου