Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Στις 17 Μαΐου Knockάρουμε με Stavento στο Athens Metro Mall


Το Knockάρισμα που ξεκίνησε από την LG στις αρχές Απριλίου στο Athens Metro Mall δε θα μπορούσε παρά να κορυφωθεί με ένα event που θα θυμόμαστε για καιρό! Γι’ αυτό, φροντίσαμε όχι μόνο να διασκεδάσουμε με τις live μουσικές του Μιχάλη Stavento, αλλά και να σου δώσουμε τη δυνατότητα να τον απολαύσεις σε ένα και μοναδικό live και να διεκδικήσεις ένα super δώρο. Αυτό που θα κάνει το event αυτό διαφορετικό από τα άλλα, είναι πως θα έχεις τη δυνατότητα να είσαι εσύ ο πρωταγωνιστής της βραδιάς! Πώς;

Πολύ απλά έλα στο Athens Metro Mall επίπεδο 0 στις 17 Μαΐου, ώρα 19:30, με όλους του φίλους του τα «αλάνια» και με διάθεση να ριμάρεις!
Εκεί, ακολουθώντας της οδηγίες της παρουσιάστριας Μαίρης Ρετσίνα θα έχεις τη δυνατότητα να ανέβεις στη σκηνή και να κοντραριστείς σε ένα rimming battle! «Παιχνιδάκι» σωστά; Κι η Μαίρη Ρετσίνα βάζει τους κανόνες. Σου διαβάζει φράσεις κι εσύ καλείσαι να τις ολοκληρώσεις χρησιμοποιώντας λέξεις που καταλήγουν σε –άρω. Περίπου 10 συνολικά ζευγάρια, δηλαδή 20 «αλάνια» θα ζήσουν την επι σκηνής εμπειρία και το κοινό θα επιλέξει δια βοής τον καλύτερο.
Τι λες; Είσαι ο καλύτερος Knock Code Mc; Ξεκίνα ζέσταμα στη σελίδα μας στο Facebook και έλα πανέτοιμος να διεκδικήσεις ένα LG smartphone, να δεις από κοντά τον Μιχάλη Stavento και να διασκεδάσεις με τις μουσικές του στις 17 Μαΐου στο Athens Metro Mall.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 http://www.lgblog.gr/article/15232/stis-17-maioy-knockaroyme-me-stavento#sthash.TAjgks9r.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου