Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Όλοι οι πολίτες ένας μεγάλος κύκλος χορού στο Άλσος Περιστερίου


Την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014 και ώρα 20.00, όλη η πόλη θα γίνει μια «αγκαλιά», καθώς πολίτες κάθε ηλικίας θα δημιουργήσουν -για τρίτη συνεχόμενη χρονιά- μια ανθρώπινη αλυσίδα χορού στο νέο Άλσος Περιστερίου και θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας και αγάπης για την πόλη τους. 

Με σύνθημα: «Έλα και εσύ!!! Όλοι θα είμαστε εκεί!!!», μέλη των εθνικοτοπικών συλλόγων και φορέων της πόλης αλλά και απλοί πολίτες κάθε ηλικίας θα ενώσουν τα χέρια αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι σ' αυτές τις δύσκολες εποχές για τη χώρα μας ο πολιτισμός είναι μια διέξοδος αισιοδοξίας και ελπίδας για το μέλλον και ότι η μουσική και ο χορός μάς ενώνουν και μας στηρίζουν κάθε στιγμή.

Οι πολίτες μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους συμπληρώνοντας τη σχετική αίτηση, την οποία μπορούν να βρουν στο διαδίκτυο (peristeri.grfacebook.com/DimosPeristeriou και twitter.com/Dim_Peristeriou), στα τοπικά ΜΜΕ, στους εθνικοτοπικούς συλλόγους, καθώς και στις δημοτικές υπηρεσίες (Δημαρχιακό Μέγαρο, ΔΕΠΑΔΠ, Δημοτικά Εργαστήρια, Δημοτική Βιβλιοθήκη - Πανεπιστήμιο, Άλσος). Η αίτηση συμμετοχής πρέπει να αποσταλεί στο e-mail:depadp@yahoo.gr   ή στο fax: 2105779915. Για τυχόν πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2105779914. 

πηγή : http://www.peristeri.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου