Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΤΟ «ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2014» ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ.


«ΕΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ»
ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 
το «ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2014»


31 Μαΐου & 1 Ιουνίου 2014
από 10 :00 το πρωί έως 10:00 το βράδυ

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Α.μεΑ. «Το Εργαστήρι», μας προσκαλεί στη μεγάλη γιορτή του, «το «ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2014» το Σάββατο, 31 Μαΐου και την Κυριακή1 Ιουνίου 2014 στο Άλσος Κηφισιάς.

Για 2 ημέρες, από τις 10 το πρωί, έως τις 10 το βράδυ, οι επισκέπτες του Άλσους θα έχουν τη μοναδική δυνατότητα να γευτούν εδέσματα και λιχουδιές από την Κωνσταντινούπολη και πολλές περιοχές της Ελλάδας. Τα περίπτερα που θα στηθούν στο Άλσος, θα γεμίσουν πιατέλες με πεντανόστιμα γλυκά και φαγητά μαγειρεμένα με αγάπη από γνωστούς και ...

άγνωστους σεφ ! Όλα τα εδέσματα θα συνοδεύονται από άφθονη μπύρα, ούζο, αναψυκτικά και καφέ. Επίσης, θα μπορούν να θαυμάσουν αλλά και να αποκτήσουν χειροποίητα έργα δουλεμένα με αγάπη από τους απασχολούμενους του Εργαστηρίου και πολλά προϊόντα, που προσφέρουν για να ενισχύσουν τη μεγάλη προσπάθεια των γονιών μεγάλες εταιρίες, καταστήματα και ιδιώτες. 

Δε θα λείψουν, φυσικά, η μουσική, τα τραγούδια, τα δώρα & πολλές εκπλήξεις!! 
Σας περιμένουμε όλους 31 Μαΐου & 1 Ιουνίου 2014 στο Άλσος Κηφισιάς για να ενισχύσουμε την αναγκαιότητα ύπαρξης δομών υποστηριζόμενης διαβίωσης για συνανθρώπους μας με νοητική υστέρηση. Να συνδράμουμε στη δημιουργία ενός ακόμα σπιτιού που θα στεγάσει με ασφάλεια και αξιοπρέπεια συνανθρώπους μας με διαφορετικότητα, ευαισθησία και τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης.

Ελάτε να στηρίξουμε, όλοι μαζί, την προσπάθεια να στεγάσουμε τα όνειρα των ξεχωριστών συνανθρώπων μας. 

Πληροφορίες: Εργαστήρι τηλ. 210 2484541 -2 Ώρες επικοινωνίας : 8:00 – 16:00


Πηγή : http://www.ergastiri.org/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου