Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικη Μαγεία στο River West με Πολλές Εκδηλώσεις για Παιδιά.

Το εμπορικό κέντρο RIVER WEST φέτος το Δεκέμβριο γεμίζει από τη μαγεία των Χριστουγέννων με αμέτρητα γιορτινά δρώμενα για όλες τις ηλικίες!

Από τις 2 Δεκεμβρίου και καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα οι επισκέπτες θα μπορούν να ανακαλύψουν στους χώρους του εμπορικού κέντρου RIVER WEST τη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από πρωτότυπα, εορταστικά και διασκεδαστικά δρώμενα.

Όσοι επιλέξουν για το μήνα Δεκέμβριο να κάνουν τα ψώνια τους στο RIVER WEST, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στις παρακάτω δραστηριότητες:

  • 25.11-04.01: Στο 3ο επίπεδο του RIVER WEST, θα βρίσκεται η Χριστουγεννιάτικη αγορά για να προμηθευτείτε όμορφα δώρα και διακοσμητικά για τους αγαπημένους σας.
  • 02.12-04.01: Το καθιερωμένο πλέον παζάρι βιβλίου που τόσο αγαπήσατε θα είναι μαζί σας καθημερινά στο 1ο επίπεδο του εμπορικού κέντρου, για όλες τις ώρες λειτουργίας του RIVER WEST.
  • 06.12-31.12: Το Χριστουγεννιάτικο Τρενάκι του RIVER WEST φοράει τα γιορτινά του και σας περιμένει για ατελείωτες βόλτες με όλη την οικογένεια, ενώ ο Αι-Βασίλης παίρνει τη θέση του στη Χριστουγεννιάτικη αγορά, περιμένοντας όχι μόνο τους μικρούς μας φίλους να τον επισκεφθούν, αλλά και τους μεγάλους που θέλουν να ξανα-νιώσουν παιδιά! Από τη μεγάλη αυτή γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει και το «Ταχυδρομείο του Αι-Βασίλη», το οποίο θα είναι ανοικτό για να δεχθεί και να ταχυδρομήσει τις ευχές των παιδιών προς τον Αι-Βασίλη, ενώ, μετά από κλήρωση, το RIVER WEST θα πραγματοποιήσει ευχές των παιδιών αξίας 1000€!
  • 06.12-31.12: Τέλος, Μοναδικές Μπαλονοκατασκευές, Γιορτινό Face Painting, ο Χιονάνθρωπος και ένας ξυλοπόδαρος θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους για ένα διασκεδαστικό διάλλειμα!

Βάλτε τα γιορτινά σας και γεμίστε ενέργεια και εορταστική διάθεση γιατί για τον Δεκέμβρη, με τις αγορές σας από τα καταστήματα του RIVER WEST θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε συναρπαστικά δώρα!

Αυτό το Δεκέμβριο, το RIVER WEST μετατρέπεται στον απόλυτο προορισμό Χριστουγεννιάτικης Μαγείας! 


Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων εδώ:  http://www.riverwest.gr/Images/Events/XmasProgrammaEkdiloseon2013.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου