Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Δήμος Ιλίου : Χορήγηση Μικρογεύματος- Δεκατιανού σε Μαθητές που οι Οικογένειές τους Αντιμετωπίζουν Οικονομικά Προβλήματα.


Ο Δήμος Ιλίου μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας και του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα παρέχει καθημερινά μικρογεύμα – δεκατιανό σε μαθητές Νηπιαγωγείου, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, στηρίζοντας τις οικογένειες που αδυνατούν να καλύψουν τη βασική ανάγκη σίτισης των παιδιών κατά την παραμονή τους στο σχολείο.
Η παροχή μικρογεύματος περιλαμβάνει τοστ ή σάντουιτς ή οποιοδήποτε άλλο είδος μικρογεύματος σε ατομική συσκευασία, με χυμό πορτοκάλι ή φρούτο εποχής.
Τα μικρογεύματα θα  προμηθεύονται και θα διατίθενται σύμφωνα με τον Κώδικα Τροφίμων και Ποτών, καθώς και τις ισχύουσες Αγορανομικές και Υγειονομικές Διατάξεις, συσκευασμένα χωρίς κανένα διακριτικό σήμα και θα διανέμονται στους γονείς από το χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Κοινωνική Υπηρεσία στο τηλέφωνο 213 20 30 018 & 213 20 30 019. 
Για την ένταξη στο πρόγραμμα είναι η απαραίτητη η κατάθεση σχετικής αίτησης από τους ενδιαφερόμενους γονείς στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιλίου.
 

πηγή : http://www.ilion.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου