Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Ζήστε το Όνειρο των Χριστουγέννων στο Helexpo Palace στο Μαρούσι από τις 11 Δεκεμβρίου.


Όνειρο Χριστουγέννων θα πει παιδικότητα, παραμύθι, παιχνίδι, ιστορίες, προσφορά, διασκέδαση, ομορφιά  για όλους. Και είναι αυτό το Όνειρο που σαν από μαγεία γίνεται αλήθεια, από τις 11 Δεκεμβρίου μέχρι τις 6 Ιανουαρίου, στον πιο εμπορικό της πόλης και εύκολο σε πρόσβαση δρόμο της πόλης, στην Λεωφόρο Κηφισίας 39, στους ασφαλέστατους χώρους Helexpo Μαρούσι.
Όλα να  ακουμπούν στην ωραιότερη ιστορία της ανθρωπότητας. Η γέννηση ενός παιδιού που έσωσε την ίδια τη ζωή. Η πίστη των ανθρώπων στον Άγιο Βασίλη, στο όνειρο, στο θαύμα, στο γέλιο, στη χαρά, στην προσφορά, στα πολύχρωμα τυλιγμένα δώρα. Από την Κηφισίας κιόλας, η υποδοχή γίνεται με το πιο εικαστικό, ευφάνταστο, καλλιτεχνικό δέντρο της Αθήνας. Εδώ, πριν την είσοδο στο Όνειρο, βρίσκεται και το πιο μεγάλο παγοδρόμιο, να αστράφτει σαν κρύσταλλο και να αντιφεγγίζει ιριδισμούς του μπλε και των αποχρώσεων του, στο ασημί λευκό της παγωμένης του έκτασης.

Μέσα; Η υψηλή αισθητική και η εικαστική δημιουργία του Αντώνη Χαλκιά, έχει μαγικά φτιάξει ένα μυστηριακό, παραμυθένιο, αλπικό χωριό, μια Καστροπολιτεία, βγαλμένη από κόσμους ονειρικούς και φανταστικούς τόπους, όπου ο Αι Βασίλης περιμένει μέσα στους κρυστάλλινους πάγους και τα ονειρικά κάστρα τα παιδιά και τους μεγάλους που τον πιστεύουν.
Ξεχωριστός είναι ο χώρος «eGaming: Digital Christmas», η πανηγυρικά μοναδική και μεγαλύτερη εκδήλωση αφιερωμένη σε όλες τις πτυχές της ψηφιακής ψυχαγωγίας και όχι μόνο. Πρόκειται για την Μέκκα, το απόλυτο βασίλειο των Video Games και του Ηλεκτρονικού αθλητισμού, με πάνω από 150 gaming stations, 20.000 ευρώ σε έπαθλα και δώρα, Next Gen corner (PS4 -Xbox ONE) και ένα πλήθος από δραστηριότητες όπως cosplay, Card and Board games, Music Parties, Arts & Crafts, δημιουργούν το επικότερο Gaming Event της Αθήνας, όπου για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επισκεφθείτε και το www.egaming.gr
Το Όνειρο απλώνεται σε ταινίες όλο φαντασία, θεατρικές πράξεις να σκορπίζουν την ατμόσφαιρα της μεγάλης γιορτής σε όλους, βιβλία που οι αφηγήσεις τους, από σύγχρονους παραμυθάδες γεμίζουν εικόνες  τους απαιτητικούς ακροατές και που ο παντοδύναμος λόγος ζωντανεύει και ζεσταίνει ψυχές.
Και παντού παιχνίδι. Από συγκρουόμενα αυτοκινητάκια σε πίστες για ξέφρενες αυτοκινητάδες μέχρι το πιο μαγικό, πανέμορφο καρουσέλ να σκορπίζει μουσικές, να  στροβιλίζει, να αναβοσβήνει τα πολύχρωμα φωτάκια του. Και τραμπολίνο και λούνα παρκ και δράσεις ψυχαγωγίας. Ευρύχωροι χώροι αναψυχής όχι μόνο για τα παιδιά, τους μεγάλους πρωταγωνιστές των Χριστουγέννων αλλά και των μαμάδων, των μπαμπάδων, των αγαπημένων θείων, νονών, παππούδων και γιαγιάδων με δώρα και επιλογές και για αυτούς, καθώς και διασκέδαση.  Ακόμα καταστήματα με τεράστια ποικιλία δώρων, παιχνιδιών, ενημερωμένων επιλογών, εδέσματα για πλήρες φαγητό, η για σνακ, γλυκά, ζαχαρωτά, γλειφιτζούρια έως και παραδοσιακές γεύσεις των ημερών. Άλλωστε ένας ολόκληρος Καραμελόκοσμος σαγηνεύει με χρώματα, σχήματα, γλυκιά γεύση σαν τόπος φτιαγμένος από ζάχαρη και ουράνια τόξα.
Γιατί η μαγεία, η γιορτή, το θαύμα και το όνειρο υπάρχουν αρκεί… να το πιστεύεις!

Ποίοι είμαστε…
Παραγωγή:                                            FS PRODUCTIONS
Διοργάνωση:                                          ΔΕΘ -  HELEXPO
Σκηνικά – εικαστική επιμέλεια:                   Αντώνης Χαλκιάς    
Digital Christmas:                                    Cowboy tv                                          
Τιμή εισιτηρίων:                                      7 ευρώ με πρόσβαση σε όλα τα παιχνίδια και τους χώρους                                                   
Εγκαίνεια:   11 Δεκεμβρίου, ώρα: 19.00, είσοδος ελεύθερη.
Ωρες λειτουργίας:  12 – 13 Δεκεμβρίου 16.00 – 22.00
                             14 – 15 Δεκεμβρίου 10.00 – 22.00
                             16 – 20 Δεκεμβρίου 16.00 – 22.00
                             21  Δεκεμβρίου – 6 Ιανουαρίου   10.00 – 22.00
                                      

Τηλέφωνα επικοινωνίας:                           210 6892110  και 210 6168456

πηγή : http://www.oneiroxristougennwn.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου