Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

''Χωρίς Αντάλλαγμα'' για την Κιβωτό του Κόσμου στο Θέατρο Χυτήριο.


Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου, 11:30 με 18:00 στο ΧΥΤΗΡΙΟ 
Είσοδος: Ελεύθερη

Εκδήλωση για την στήριξη του έργου της «Κιβωτού του Κόσμου» θα πραγματοποιήσει η Εθελοντική Δράση Κοινωνικού Χαρακτήρα «Χωρίς Αντάλλαγμα» σε συνεργασία με το Χυτήριο Theatre ART cafe, την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:30. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, ρούχα, τρόφιμα και ιατροφαρμακευτικό υλικό, για τα 400 παιδιά που υποστηρίζονται από την Κιβωτό καθώς και για τις οικογένειές τους.
Σας περιμένουμε όλους!

Συμμετέχουν αφιλοκερδώς oι καλλιτέχνες :
ΛΕΝΑ ΑΛΚΑΙΟΥ - ΗΡΩ ΣΑΙΑ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ - ΠΕΝΥ ΞΕΝΑΚΗ - ΜΑΡΙΑ ΚΑΝΕΛΟΠΟΥΛΟΥ - ΜΑΡΘΑ ΜΕΝΑΧΕΜ - ΛΥΔΙΑ ΣΕΡΒΟΥ - ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΟΛΙΑ και το group VIRGINIA & THE WOLVES.
ΜΟΥΣΙΚΟΣ: Γ. ΤΣΟΚΑΝΗΣ.



Οι πόρτες του Χυτηρίου θα ανοίξουν 11:30 ένας Άγιος Βασίλης θα υποδέχεται τα παιδιά και θα τα οδηγεί στη σκηνή για να αφήνουν τα τρόφιμα, ρούχα , φάρμακα που θα έχουν φέρει για τα παιδιά της ΚΙΒΩΤΟΥ !

Το παιδικό πρόγραμμα θα ξεκινήσει 13:00 με κλόουν και 14:00 έως τις 15:00 θα μαγευτούν με τον ταχυδακτυλουργό . Στη συνέχεια θα μπορούν να γευτούν πίτσες , γλυκίσματα , αναψυκτικά και να παραλάβουν τα δώρα τους !

Από τις 16:00 έως 18:00 το καλλιτεχνικό πρόγραμμα για μεγάλους αλλά και μικρούς !

Πρέπει όλοι να βοηθήσουμε ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή προσέλευση, πρωτίστως από παιδιά για να τους δείξουμε πόσο σημαντική είναι η έννοια της προσφοράς.

Για αυτό το λόγο, θα χαρούμε πολύ να σας έχουμε όλους κοντά μας.


Iera Odos 4410435 Athens, Greece







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου