Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Εκδήλωση - Αφιέρωμα στον Κωνσταντίνο Καβάφη στο Δήμο Αγίων Αναργύρων Καματερού.

 

Ο Δήμoς Αγίων Αναργύρων Καματερού σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Παιδείας του Δήμου και το Σύνδεσμο Φιλολόγων Δυτικής Αττικής (Σ. Φ. Δ. Α.) διοργανώνουν εκδήλωση – αφιέρωμα στον μεγάλο ποιητή  της ελληνικής διασποράς με την παγκόσμια ακτινοβολία Κωνσταντίνο Καβάφη
τη Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου
 
Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Ευάγγελος Παπαδημητρίου τ. Διευθυντής Σχολείου και γενικός γραμματέας του Σ. Φ .Δ. Α., ενώ οι ομιλητές θα αναλύσουν τις πτυχές του έργου του διαχρονικού ποιητή που προβάλλεται ως σταθερή αξία.
Ο «Ερωτικός Καβάφης» δεν έπαψε ποτέ να αποτελεί θέμα συζήτησης και για αυτό θα μιλήσει η Αγάθη Γρηγοριάδου Σχ. Σύμβουλος Φιλολόγων και Συγγραφέας, ενώ στο ερώτημα «Γιατί ο Καβάφης;» θα απαντήσει μέσω της ομιλίας της η  Σοφία Ν. Μπαρδάνη Σημαντήρη Φιλόλογος, Λογοτέχνης και πρόεδρος Σ. Φ. Δ. Α.
Στην εκδήλωση οι ηθοποιοί Ερμιόνη Μπαμπαϊτη και Νατάσα Σφενδυλάκη θα απαγγείλουν αποσπάσματα από το έργο του μεγάλου ποιητή, ταυτόχρονα, θα ακουστούν μελοποιημένα ποιήματα , ενώ θα προβληθεί και  σχετικό βίντεο.
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο Πολιτιστικό κέντρο «Σπύρος Αποστόλου» (Ηρώων Πολυτεχνείου 39)
 
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου