Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Κοινωνική Δράση Λογιστών-Φοροτεχνικών στην Καστέλα Πειραιά.



Συμπλήρωση
 φορολογικών δηλώσεων προσφέρει η ομάδα «Κοινωνικής Δράσης Λογιστών-Φοροτεχνικών». Επαγγελματίες θα συμπληρώσουν ΔΩΡΕΑΝτις φορολογικές δηλώσεις του 2012 ατόμων με χαμηλό εισόδημα.

Πότε;
- Στις 9/6 ημέρα Σάββατο και στις 10/6 ημέρα Κυριακή. 
Ωφελούνται
;
- Άγαμοι με εισόδημα 8.000 ευρώ.
- Έγγαμοι με παιδιά και εισόδημα 10.000 ευρώ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΦΦΕ-Α.Π. πήρε την πρωτοβουλία να συνεισφέρει σε όλους όσους έχουν ανάγκη τη βοήθειά τους. Συγκεκριμένα αποφάσισε να συμπληρώσει τις φορολογικές δηλώσεις όλων εκείνων που δεν έχουν αρκετούς οικονομικούς πόρους, χωρίς να απαιτεί οικονομικές απολαβές.
Μάλιστα, για την επίτευξη του σκοπού αυτού συστάθηκε η ομάδα «Κοινωνικής Δράσης Λογιστών-Φοροτεχνικών», απαρτιζόμενη από έμπειρους και ικανούς λογιστές και φοροτεχνικούς. Σκοπός τους δεν είναι μόνο η συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων του 2012, αλλά και η παροχή πληροφοριών και ενημέρωσης σε όλα τα φορολογικά ζητήματα που ενδιαφέρει όλες τις ευπαθείς ομάδες.

Όσοι ενδιαφέρονται, θα μπορέσουν να εξυπηρετηθούν από τους ειδικούς στο Πνευματικό κέντρο του Ιερού Ναού Προφήτη Ηλία (Λόφος Προφήτη Ηλία Καστέλας Πειραιά), (πρόσβαση με το 915 λόφος Βώκου-Προφήτης Ηλίας ), από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 18.00 το απόγευμα και τις ακόλουθες ημερομηνίες:
στις 9/6/2012 ημέρα Σάββατο και στις 10/6/2012 ημέρα Κυριακή.

Οι δηλώσεις που θα γίνουν δεκτές, σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου, είναι όσες αφορούν ανέργους, άπορους και συνταξιούχους. Άγαμους με εισόδημα 8.000 ευρώ και έγγαμους με παιδιά και εισόδημα 10.000 ευρώ. Τα περιουσιακά στοιχεία τα οποία γίνονται αποδεκτά είναι η κατοχή 1 Ι.Χ. και 1 κατοικίας. Οι δηλώσεις επιτηδευματιών-εμπόρων, καθώς και Ε9 δεν συμπληρώνονται.

Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερόμενων, είναι απαραίτητα:

1. ΔΕΛΤΙΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ

2. ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝ, ΑΝΕΡΓΙΑΣ , Κ.Λ.Π.

3. ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ (ΠΛΗΡΗΣ Δ.Φ.Ε.)

4. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΑΓΟΡΑΣ, ΠΩΛΗΣΗΣ, ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ Ι.Χ.Ε. (εάν υπάρχει μεταβολή)

5. ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ (π.χ. Ληξιαρχική πράξη γέννησης, θανάτου κ.λπ.).

6. ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΡΟΙΣΜΕΝΕΣ.

7. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΣ, ΤΟ ΑΦΜ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.

Στην προσπάθειά του αυτή ο Σύλλογος προσκαλεί, πέρα από τα μέλη του, και άλλους λογιστές και φοροτεχνικούς του Πειραιά και της Αθήνας, οι οποίοι προτίθενται να συμμετέχουν στο εγχείρημα αυτό, προσφέροντας εθελοντικά τις γνώσεις και την εμπειρία τους. Στόχος του Συλλόγου, όπως δημοσίευσαν και στη σελίδα τους στο internet, είναι η ενδυνάμωση αυτής της εθελοντικής δράσης, προκειμένου να παρακινηθεί όσος περισσότερος κόσμος γίνεται για την ικανοποίηση των αναγκών των συνανθρώπων μας.


Περισσότερες πληροφορίες στο Ε-mail : efeeap@gmail.com
  πηγή:
http://goodnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου