Σάββατο, 16 Ιουνίου 2012

Νέα Εθελοντική Δράση από την ΜΚΟ Υδροναύτες!

Το τμήμα περιβαλλοντικών δράσεων της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ στα πλαίσια της εκστρατείας«Φωνή Βυθού», διοργανώνει εθελοντική δράση στην παραλία απέναντι από την λίμνη της Βουλιαγμένης (Παραλία Λάμπρου) την Κυριακή 24 Ιουνίου 2012 και ώρα 10.00 .
Μια περιοχή ιδιαίτερα αγαπητή στους αυτοδύτες αλλά και στους κολυμβητές που την επιλέγουν όλους τους μήνες του χρόνου, δεν θα μπορούσε φυσικά να εξαιρεθεί και φέτος από το πρόγραμμα εθελοντικών δράσεων της ΜΚΟ ΥΔΡΟΝΑΥΤΕΣ.

Επιστρέφουμε λοιπόν στην παραλία του «Λάμπρου» και θέτουμε στόχο όχι μόνο την απομάκρυνση των μεγάλων ποσοτήτων σκουπιδιών που έχουν συγκεντρωθεί κατά μήκος των ακτογραμμών της περιοχής, αλλά και ιδιαίτερα επιβαρυντικών υλικών που βρίσκονται εδώ και πολλά χρόνια στους βυθούς, τα οποία και θα πάρουν τον μοναδικό δρόμο που τους αξίζει, αυτόν της ανακύκλωσης!

Δεν σταματάμε όμως εδώ και ελπίζουμε με την συμμετοχή των εθελοντών επιφανείας να «σαρώσουμε» ολόκληρο τον περιβάλλοντα χώρο και να βάλουμε τα δυνατά μας για να κάνουμε ομορφότερη μια από τις πιο φιλικές και όμορφες παραλίες της Βουλιαγμένης.

Παράλληλα με την δράση, το επιστημονικό τμήμα της οργάνωσής μας θα πραγματοποιήσει ενημερωτικές – εκπαιδευτικές δραστηριότητες που θα απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους.

Σας περιμένουμε όλους, είτε με τον καταδυτικό σας εξοπλισμό, είτε με τα πινέλα και τα χρώματά σας, μα προπάντων με την καλύτερη σας διάθεση για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί να αφήσουμε κάτι πολύ ομορφότερο και καθαρότερο από αυτό που θα βρούμε.

Υπάρχει η θάλασσα που ξέρουμε και η θάλασσα που ονειρευόμαστε.
Εμείς, διαλέξαμε!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου