Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Γάτος Σπιρουνάτος στο Σινέ Πετρούπολις με Εναλλακτικό Εισιτήριο!

Γράφει ο Τάκης Ευρωθάχης


Ο Δήμος Πετρούπολης συνεχίζει για μία ακόμη χρονιά τις προβολές ταινιών για μικρούς και μεγάλους στο θερινό κινηματογράφο της πόλης.Οι προβολές θα διαρκέσουν μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου και θα περιλαμβάνουν κάποιες από τις καλύτερες ταινίες της παγκόσμιας παραγωγής.Επιπλέον μέσα στο πλαίσιο προσφοράς στους δημότες του θα συμπεριλάβει και ΔΩΡΕΑΝ προβολές καλώντας τους δημότες να προσφέρουν τρόφιμα, παιχνίδια, γραφική ύλη ενισχύοντας έτσι τη Δημοτική Αποθήκη Τροφίμων και Ειδών Πρώτης Ανάγκης.

Μια από αυτές τις ταινίες κοινωνικής προσφοράς, η οποία προβάλλεται Παρασκευή 8, Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Ιουνίου, είναι η παιδική ταινία ''Γάτος Σπιρουνάτος''. Όσοι παραβρεθούν θα παρακολουθήσουν την ταινία δωρεάν προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.Οι προβολές της συγκεκριμένης παιδικής ταινίας είναι στις 21.00 και στις 23.00.
Ο κινηματογράφος βρίσκεται στη Λεωφόρο Πετρουπόλεως 168 και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 210 5012391 καθώς και στο www,petroupoli.gov.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου