Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Βούτα ...ALLOU!!!!


Καλοκαίρι στο Allou! Fun Park από το πρωί με 9€ και πολύ νερό!
Φέτος το καλοκαίρι το Allou! Fun Park προσφέρει μια μικρή όαση δροσιάς για άραγμα και παιχνίδι από το πρωί με τοMorning Pass των 9€ ή ατελείωτη διασκέδαση όλη μέρα με  Allou! Day Pass, μόνο με 15€.

Το Allou! Fun Park θα ανοίγει όλες τις καθημερινές από τις 10 το πρωί προσφέροντας στιγμές δροσιάς στα παιχνίδια νερού αλλά και ατελείωτου fun σε επιλεγμένα παιχνίδια. Στην καρδιά του πάρκου κυλάει πλέον το Lazy River. Φορέστε το μαγιό σας και ελάτε στο νέο σημείο για πλατσούρισμα στο νερό και βόλτες με σαμπρέλες και στη συνέχεια άραγμα στις ξαπλώστρες με καλή μουσική και FUN μόνο με 4€.
Τα αγαπημένα παιχνίδια νερού του Allou! Fun Park σε περιμένουν επίσης: η μάχη του … κουβά στο Splash Fight, σημάδι στο Get Wet και μονομαχία με νερόβομβες στοWater Bombs. Tα ξύλινα βαγόνια του La Isla σε περιμένουν να ολοκληρώσεις την βόλτα δροσιάς στον καλοκαιρινό κόσμο του Allou! Fun Park ενώ κάθε μέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή μερικά από τα πιο αγαπημένα rides θα ανοίγουν ειδικά για τους πρωινούς επισκέπτες.
Ατελείωτη δροσιά και διασκέδαση από το πρωί με το Morning Pass με 9€ ειδικά για τους πρωινούς επισκέπτες ενώ με το Allou! Day Pass με 15€ μπορείς να συνεχίζεις να παίζεις όλη μέρα μέχρι το βράδυ.
Αυτό το καλοκαίρι, η παραλία... είναι Allou!
πηγή : http://www.allou.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου