Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

«Διαδρομές με πυξίδα τη βιβλιοθήκη» : Εκστρατεία Ανάγνωσης!


 Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας

Η Κεντρική Βιβλιοθήκη του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων σας προσκαλεί στην καλοκαιρινή καμπάνια με τίτλο «Διαδρομές με πυξίδα τη βιβλιοθήκη» από τις 2 Ιουλίου έως τις 31 Αυγούστου 2012, η οποία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Future Library.

Το Future Library στηρίζει και διοργανώνει σε 70 βιβλιοθήκες από όλη τη χώρα καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης, δημιουργικότητας και καινοτομίας.
Σας προσκαλούμε να έρθετε στη βιβλιοθήκη, να διαβάσουμε παραμύθια, να παίξουμε παιχνίδια, να διασκεδάσουμε με ιστορίες, να εκφραστούμε με δραστηριότητες. O μαγικός κόσμος των βιβλίων περιμένει να τον εξερευνήσουμε Θα ανακαλύψουμε την πόλη μας, και θα αφηγηθούμε ιστορίες της. Μην χάνετε χρόνο. Δηλώστε συμμετοχή στις δραστηριότητες, ελάτε με τους γονείς και τους φίλους σας.

Σας περιμένουμε!
Οι εκδηλώσεις απευθύνονται σε ηλικίες 3-12 ετών και θα πραγματοποιούνται πρωινά και απογεύματα στο χώρο της βιβλιοθήκης, στο Κολυμβητήριο και στον Εθνικό Κήπο. Ένα Σαββατοκύριακο είναι αφιερωμένο στις κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων Για τη συμμετοχή στα προγράμματα η είσοδος είναι ελεύθερη, αλλά λόγω περιορισμένου χώρου, είναι απαραίτητη προεγγραφή.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις υπεύθυνες της καλοκαιρινής εκστρατείας κκ. Ουρανία Μελιανού, Φωτεινή Πίττα και Φωτεινή Μπαλαγιάννη στα τηλέφωνα 210-8846009 & 210-8810884

Οι δραστηριότητες υλοποιούνται με δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος

πηγή:facebook.Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου