Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΔΟΜΗ ART FESTIVAL 12-16 IOYNIOY 2012



Εκπαιδευτικός Όμιλος ΔΟΜΗ σας προσκαλεί στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΜΕΛΙΝΑ» (Ηρακλειδών 66 & Θεσ/νίκης) σε μια μοναδική εβδομάδα νεανικής δημιουργίας σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων. Τελειόφοιτοι σπουδαστές από όλο το φάσμα των τεχνών και των νέων τεχνολογιών (διακόσμηση, computer aided design, γραφιστική, εικονογράφηση, multimedia, 3D animation, φωτογραφία, σκηνοθεσία, μοντάζ, εικονοληψία, ηχοληψία, μουσική τεχνολογία) ξεδιπλώνουν μοναδικά το ταλέντο τους σε ένα εικαστικό ταξίδι με άποψη.

Μία εβδομάδα γεμάτη happenings περιμένει όλες τις νέες και τους νέους της Αθήνας. Περιλαμβάνει έκθεση Art & Design, διαδραστικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, προβολή ταινιών μικρού μήκους, documenters, 3d animation και ένα μοναδικό φινάλε με Metal Parties – Live και κληρώσεις δώρων (2 ενισχυτές κιθάρας 30 Watts, Veapy 30 Vypyr) στο Rainbow Bar (Δεκελέων 40 Κεραμικός Γκάζι).
Κεντρικό Θέμα της έκθεσης αλλά και των πτυχιακών εργασιών των τελειόφοιτων σπουδαστών του τομέα art & design που θα παρουσιαστούν στα πλαίσια του ΔΟΜΗ art FESTIVAL έχει επιλεγεί για φέτος το «Ελάτε να παίξουμε!». Σλόγκαν της Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας “PLAYGROUP HELLAS» για την οποία γραφίστες και εικονογράφοι ανέλαβαν να σχεδιάσουν επικοινωνιακή καμπάνια ενώ οι διακοσμητές ανέλαβαν την οργανωμένη σχεδίαση λειτουργικών και αισθητικά ολοκληρωμένων χώρων που θα καλύπτουν τις προσδοκίες του και θα ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες και ευαισθησίες των παιδιών.
Το ΔΟΜΗ art FESTIVAL ξεκίνησε πριν από δεκαέξι χρόνια σαν μία ιδέα του τομέα Art & Design του Ι.ΙΕΚ Δομή, για να εξελιχθεί σήμερα σε ένα από τα πιο σημαντικά εικαστικά γεγονότα για τους νέους της πόλης.
H είσοδος είναι ελεύθερη. Πληροφορίες για το κοινό στο www.iekdomi.gr
Πληροφορίες: Μαρία Δικαίου, Διευθύντρια Τομέα art & design ΙΕΚ ΔΟΜΗ
Τηλ. 2103840552 email: mdikaiou@iekdomi.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου