Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Φλαμπούρι : Οι μικροί καλλιτέχνες στο βουνό τo Σαββάτο 3 Μαΐου.

Το Καταφύγιο Φλαμπούρι και η Ορχήστρα των Χωμάτων, στις 3 Μαΐου προσκαλούν τους μικρούς ήρωες αυτής της πόλης, να μετατραπούν σε πεζοπόρους και καλλιτέχνες, για λίγες ώρες σε ένα πανέμορφο περιβάλλον στον δρυμό της Πάρνηθας.
«Οι μικροί καλλιτέχνες στο βουνό» απευθύνεται σε παιδιά και γονείς. Με την συνοδεία ορειβατών από το καταφύγιο, θα κάνουμε μικρή πεζοπορική βόλτα στα δασικά μονοπάτια της Πάρνηθας και θα συλλέξουμε τα κατάλληλα υλικά, ώστε να ακολουθήσει μια εικαστική κατασκευή έκπληξη !!!
Πιο συγκεκριμένα, η εκδήλωση «Οι μικροί καλλιτέχνες στο βουνό» θα αποτελείται από:


• Παιχνίδια γνωριμίας και διασκέδασης: Τα παιδιά θα παίξουν ομαδικά παιχνίδια και θα εξοικειωθούν με τον χώρο και τα υλικά που θα συλλέξουν στην πεζοπορία.
• Μικρή πεζοπορία κοντά στο καταφύγιο Φλαμπούρι με συνοδεία: Τα παιδιά και οι γονείς τους, θα απολαύσουν μια βόλτα στην πανέμορφη φύση της Πάρνηθας, με την καθοδήγηση ορειβατών από το καταφύγιο και θα μαζέψουν τα κατάλληλα υλικά από το δάσος (μόνο από τα πεσμένα στο έδαφος υλικά που επιτρέπεται να συλλέξουμε) για τις εικαστικές κατασκευές που θα επακολουθήσουν.
• Εικαστικές κατασκευές με φυσικά υλικά: Οι μικροί καλλιτέχνες θα δημιουργήσουν ομάδες γύρω από το καταφύγιο, οι οποίες με εργαλεία την φαντασία και την συνεργασία θα μεταμορφώσουν υλικά από τη φύση σε εντυπωσιακά έργα τέχνης.
• Face painting (με θεματική του δάσους!)
• Αναμνηστική φωτογραφία του κάθε καλλιτέχνη με το έργο του.
Διάρκεια δραστηριότητας: 3 ώρες
Περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων: ηλικίες 6-12 ετών, που θα χωριστούν σε ηλικιακά γκρουπ.
Κόστος: 15€
Περιλαμβάνει: Συμμετοχή στην εκδήλωση και πλήρες Μεσημεριανό γεύμα.

Τη Δευτέρα θα ξεκινήσει άλλη μια εβδομάδα στην καθημερινότητα της πόλης, την οποία όμως είμαστε σίγουροι ότι θα την δείτε με άλλο μάτι και θα την αντιμετωπίσετε πολύ πιο θετικά.
Όποιος επιθυμεί μπορεί να διανυκτερεύσει από Παρασκευή βράδυ.
Κόστος διαμονής για τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση 7 €.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και κρατήσεις: 2112142622
Email: orchistra.ton.chomaton@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου