Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Δήμος Πετρούπολης : ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ - 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Πετρούπολης καλεί τους κατοίκους, τους Εθνικοτοπικούς, Πολιτιστικούς και αθλητικούς Συλλόγους, τους Συλλόγους Γονέων και κηδεμόνων, να ανταποκριθούν για μια ακόμη φοράστη εβδομάδα αλληλεγγύης, που ορίζεται από 31 Μαρτίου έως και  6 Απριλίου 2014, οπότε και θα διεξαχθεί η 40η Αιμοδοσία.
Με μεγάλη ικανοποίηση βλέπουμε οι κοινωνικές δράσεις αλληλεγγύης του Δήμου Πετρούπολης, να πλαισιώνονται όλο και από περισσότερους φορείς και πολίτες, που συμβάλλουν με την ευαισθησία τους στο κοινωνικό μας έργο.
Ο Δήμος Πετρούπολης βοηθά 400 και πλέον οικογένειες,

χάρη στη σημαντική και ουσιαστική συμβολή, που με ανιδιοτέλεια, θέληση προσφοράς και βοήθειας προσφέρουν όλοι οι συμπαραστάτες στο έργο αυτό, ασκώντας μια πράξη ζωής, προς τους πληττόμενους από την οικονομική κρίση συνανθρώπους μας.
Σ΄ αυτές τις συνθήκες, μαζί με τη διοίκησή του Δήμου, παλεύουν σε αντίξοες συνθήκες, εξ αιτίας της έλλειψης της κρατικής στήριξης, να απλώσουν χέρι βοηθείας σε αυτούς που το έχουν ανάγκη. Βοηθώντας τους συνανθρώπους μας, δεν σταματάμε να παλεύουμε ενάντια σε κάθε μεθόδευση που αφαιρεί από το κράτος την υποχρέωση να παρέχει κοινωνικές υπηρεσίες, ενάντιαστην κατάργηση θέσεων εργασίας. Αγωνιζόμαστε μέχρι να πάρει σάρκα και οστά το πολύτιμο δικαίωμα της ισότιμης δωρεάν πρόσβασης όλων των πολιτών στο σύστημα υγείας, πρόνοιας, εκπαίδευσης, αθλητισμού και πολιτισμού. 
Με πολλές ευχαριστίες, για τη μέχρι τώρα σημαντική συνεισφορά σας στις δράσεις αλληλεγγύης του Δήμου μας, σας ενημερώνουμε ότι την εβδομάδα αλληλεγγύης σε όλα τα δημοτικά κτίρια, σχολεία και παιδικούς σταθμούς θα γίνονται δεκτά τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, εν όψει της διανομής που θα προσφερθεί στους αναξιοπαθούντες, για την εορτή του Πάσχα.
Ήδη αντί κατάθεσης στεφάνου στο ηρώο των πεσόντων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, προσέφεραν τρόφιμα και τους ευχαριστούμε θερμά οι παρακάτω Σύλλογοι και φορείς της πόλης:
Σύλλογος Αρκάδων "Ο Πελασγός", Σύλλογος Μυτιληναίων "Ο Θεόφιλος", Σύλλογος  Πελοποννησίων "Ο Πέλοψ", Σύλλογος Ποντίων "Εμμανουήλ Κομνηνός",  Σύλλογος Φίλων Ζώων και Περιβάλλοντος, Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Εθελοντών Αττικής, Ένωση Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων, ΙΤΣΜΕΧ, Πεζοπορικός Ορειβατικός Σύλλογος, Πολιτιστικός Θεατρικός Σύλλογος "Ερωτέχνες", 4ο Σύστημα Προσκόπων, Αθλητικός Όμιλος "Ίρις", Αθλητικός Σύλλογος Καράτε "ΟΔΥΣΣΕΑΣ" , Αθλητικός Όμιλος Μπάσκετ "ΑΡΗΣ", Δημοτικές Σχολικές Επιτροπές Α΄Βάθμιας και Β΄Βάθμιας Εκπ/σης Δήμου Πετρούπολης, και οι κομματικές οργανώσεις του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας και του ΣΥΡΙΖΑ.


πηγή : http://www.petroupoli.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου