Τρίτη 22 Απριλίου 2014

60η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς 23 Απριλίου-11 Μαΐου 2014

Μέσα σε ένα φυσικό περιβάλλον μοναδικό για την Αττική, στο Άλσος Κηφισιάς, «Δημήτρης Ζωμόπουλος» οι σημαντικότεροι Έλληνες ανθοπαραγωγοί θα εκθέσουν τα ωραιότερα φυτά στις καλύτερες τιμές.

Η 60η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, ο ιστορικός αυτός θεσμός της ανθοκομίας της χώρας μας, ανοίγει τις πύλες της, για να μας προσφέρει ένα παράδεισο χρωμάτων και αρωμάτων, την Τετάρτη 23 Απριλίου ενώ τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 24 Απριλίου 2014, στις 8 το βράδυ.


Ένας από τους σκοπούς της διοργάνωσης, που επίκεντρο έχει το λουλούδι, την ενασχόληση του ανθρώπου γύρω από αυτό και το φυσικό περιβάλλον, είναι να μεταδώσει αισιόδοξα μηνύματα για ένα καλύτερο αύριο στους επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους.

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Νίκος Γ. Χιωτάκης, η Πρόεδρος, Ελευθερία Λιαπάκη και το Δ.Σ. της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς, θα παρουσιάσουν και φέτος, στην 60ηΑνθοκομική Έκθεση, μια σειρά από ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Τα εκθεσιακά περίπτερα έχουν στόχο να δώσουν ιδέες για το πώς θα φτιάξουμε τον κήπο και τη βεράντα μας με τον καλύτερο και οικονομικότερο τρόπο επιλέγοντας φυτά και λουλούδια από τα 2000 και πλέον, είδη φυτών, κυρίως ελληνικής παραγωγής. Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά αξιόλογων πολιτιστικών εκδηλώσεων μέσα στα αρώματα και τα χρώματα του Άλσους Κηφισιάς «Δημήτρης Ζωμόπουλος».

Μέχρι την Κυριακή 11 Μαΐου, που θα διαρκέσει η 60η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, η πόλη μας θα συμμετέχει σε μια ξεχωριστή γιορτή της άνοιξης στην οποία αξίζει να δώσουμε όλοι το παρόν μας. Οι ανθοπαραγωγοί και οι γεωπόνοι του Δήμου Κηφισιάς, προσφέρονται να ξεναγήσουν τους επισκέπτες και να τους γνωρίσουν τον όμορφο κόσμο της ανθοκομίας. Να προτείνουν φυτά στις καλύτερες δυνατές τιμές και δώσουν συμβουλές για τη συντήρησή τους.

Σας παροτρύνουμε να απολαύσετε την 60η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς μέσα από τις αγορές και το πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Κηφισιάς:www.kifissia.gr

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ: 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 11 ΜΑΪΟΥ 2014
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΘΕΣΗΣ: 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 στις 20:00
ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Καθημερινά από 10.00-22.00
ΕΙΣΟΔΟΣ: 1,5 ΕΥΡΩ (εξαιρούνται ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και παιδιά ηλικίας έως 12 ετών)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου