Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΔΗΜΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ : ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ 2014 - 2015


Οι  Δημοτικοί Παιδικοί  Σταθμοί Δήμου Αχαρνών δέχονται παιδιά ηλικίας από 2,5 ετών (κατά την ημερομηνία εγγραφής τους) έως την ηλικία φοίτησής τους στο Νηπιαγωγείο αφού καταθέσουν αίτηση εμπρόθεσμα  με τα πλήρη δικαιολογητικά.
 
Τα προαπαιτούμενα δικαιολογητικά είναι τα εξής:
 
1. Πιστοποιητικό Γέννησης ή Ληξιαρχική Πράξη Γέννησης του Παιδιού.
2. Ιατρικό Πιστοποιητικό Υγείας Νηπίου, το οποίο χορηγείται από τη Διοίκηση του Νομικού Προσώπου και συμπληρώνεται από τον Παιδίατρο.
3. Φωτοαντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος της εφορίας για τη δήλωση εισοδήματος του 2013. 
4. Βεβαίωση εργασίας και αποδοχών από τον εργοδότη και των δύο γονέων, πρόσφατης έκδοσης, και απόσπασμα ατομικού λογαριασμού ασφάλισης των γονέων ή μηχανογραφημένα ένσημα από το ΙΚΑ τουλάχιστον 3 μήνες πριν την κατάθεση της αίτησης, προκειμένου για τους εργαζομένους στον Ιδιωτικό Τομέα. Για ελεύθερους επαγγελματίες βεβαίωση έναρξης επιτηδεύματος και αντίγραφο τελευταίου τριμήνου στον ασφαλιστικό τους φορέα. Για δημοσίους υπαλλήλους βεβαίωση από την Υπηρεσία τους με τα πλήρη στοιχεία.
5. Υπεύθυνη Δήλωση, η οποία χορηγείται από τη Διοίκηση του Νομικού Προσώπου και στην οποία θα αναφέρεται η οικογενειακή κατάσταση των γονέων του παιδιού και τα ονοματεπώνυμα των ατόμων που θα παραλαμβάνουν το παιδί από τον Παιδικό Σταθμό. 
6. Για την εγγραφή παιδιού αλλοδαπών γονέων σε Παιδικό Σταθμό. εκτός των αναφερόμενων δικαιολογητικών, απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η άδεια νόμιμης παραμονής στη χώρα μας, όπως αυτή αποδεικνύεται.
7. Δελτίο ανεργίας σε ισχύ έως την ημερομηνία έναρξης των εγγραφών 28 Απριλίου 2014 για κάθε έναν από τους δύο γονείς. 
 
 
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με το αρμόδιο γραφείο των Παιδικών Σταθμών στο τηλέφωνο 210-2460800.
 
 
Λόγω της αναμενόμενης υψηλής ζήτησης και προκειμένου να αποφευχθεί η ταλαιπωρία των ενδιαφερομένων παρακαλούμε να δοθεί βάση στα εξής
Εκπρόθεσμες αιτήσεις δεν θα εξεταστούν
Αιτήσεις χωρίς πλήρη δικαιολογητικά δεν θα παραλαμβάνονται
Οι αιτήσεις για ένταξη σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ στη Δράση "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής» είναι ανεξάρτητες και θα υπάρξει νέα ενημέρωση
 
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Από φέτος οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να δηλώνουν προτίμηση και για τους 3 νέους παιδικούς σταθμούς οι οποίοι ξεκινούν τη λειτουργία από το Σεπτέμβριο του 2014, δηλαδή:
1. ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ
2. ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΓΡΙΛΕΖΑΣ
3. ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
 
 
Ο Πρόεδρος της ΔΗ.Φ.Α
 
Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος

Πηγή : http://www.acharnes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου