Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Χρυσές οι ασκήσεις εδάφους του Κοσμίδη στο Ευρωπαϊκό ενόργανης γυμναστικής



Ο Εθνικός Ύμνος της Ελλάδας ακούστηκε στο κλειστό γυμναστήριο της γαλλικής πόλης που φιλοξενεί το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής χάρη στον Λευτέρη Κοσμίδη. Νίκησε τον παγκόσμιο πρωταθλητή.

Σε εξαιρετική φόρμα, παραμονές σχεδόν των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, απέδειξε ότι βρίσκεται ο Λευτέρης Κοσμίδης από το Μονπελιέ όπου βρίσκεται για το Ευρωπαϊκό της Ενόργανης.



Ο Έλληνας αθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο έδαφος συγκεντρώνοντας στον τελικό 15.766βαθμούς έναντι 15.300 του Ντιμίτρι Μπαρκαλάου από τη Λευκορωσία και 15.166 του παγκόσμιου πρωταθλητή από το Ισραήλ Αλεξάντερ Σατίλοφ.

Στο βάθρο των νικητών ανέβηκε λίγα λεπτά αργότερα και ο Βλάσης Μάρας ο οποίος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο μονόζυγο. Ο Ελληνας πρωταθλητής πήρε την τρίτη θέση του αγωνίσματος με 15.266 βαθμούς ενώ το χρυσό μετάλλιο πανηγύρισε ο Ρώσος, Εμίν Γκαρίμποφ (15.833), και το ασημένιο ο Κροάτης Μάριο Μόζνικ (15.566).

Στην ίδια διοργάνωση, ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν κατάφερε να ανεβεί στο βάθρο των νικητών για το αγώνισμα των κρίκων και πλασαρίστηκε πέμπτος με 15,333 βαθμούς. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Ρώσος Αλεξάντερ Μπαλαντίν (15,666), το ασημένιο ο Ιταλός Ματέο Μοράντι (15,466) και το χάλκινο ο Ρώσος Ντενίς Αμπλιατζίν (15,433).



πηγή:http://www.newsnow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου