Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Job Fair στην Τεχνόπολις!



Εκδήλωση επαγγελματικής σταδιοδρομίας και καριέρας υπό τον τίτλο «JobFair», διοργανώνουν στις 30 Μαΐου 2012,στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, φοιτητές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Η εκδήλωση -που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά- απευθύνεται σε φοιτητές ή απόφοιτους τεχνολογικών και οικονομικών τμημάτων που έχουν ιδέες, φιλοδοξίες και δημιουργική διάθεση και λειτουργεί ως πλατφόρμα γνωριμίας με εκπροσώπους και στελέχη επιτυχημένων εταιριών  της εγχώριας αγοράς. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης γίνονται  παρουσιάσεις, πρωτότυποι διαγωνισμοί και trainings.

Η όλη διοργάνωση έχει ως απώτερο σκοπό  τη σύνδεση στην πράξη του αντικειμένου σπουδών με την αγορά εργασίας .   
Για να δηλώστε συμμετοχή μπείτε στο site, www.job-fair.gr ή στην αντίστοιχη σελίδα στο facebook, ανεβάστε το βιογραφικό σας  στη βάση δεδομένων που θα δοθεί στις εταιρίες. Λίγες μέρες πριν το JobFair θα σας προσκαλέσουμε να παρακολουθήσετε το training που θα γίνει από καταξιωμένους επαγγελματίες, για να μάθετε  πώς να κάνετε το βιογραφικό σας  πιο ελκυστικό και πώς να κερδίσετε τις εντυπώσεις  σε μία συνέντευξη.
Η εκδήλωση διοργανώνεται από τους φοιτητικούς οργανισμούς EESTEC και IEEE υπό την αιγίδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Ώρες  Λειτουργίας : 10:00-18:00
Τεχνόπολις (Πειραιώς 100, Γκάζι) Πρόσβαση: Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός» Τρόλεï:  No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Παλαιά Αγορά» Λεωφορεία: 035, 049, 811, 838, 914, Β18, Γ18, 731, 031, Στάση «Παλαιά Αγορά»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου