Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

2ο Φεστιβάλ Αγροτικών Προϊόντων - Δήμος Αχαρνών.





Τον Ιούνιο του 2011, ο Δήμος Αχαρνών, διοργάνωσε  το  1ο Φεστιβάλ Αγροτικών Προϊόντων και  Πολιτισμού – Agrofestival από 30 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου.
Παρά το γεγονός ότι ήταν η πρώτη φορά που διοργανώθηκε το συγκεκριμένο Φεστιβάλ, η επιτυχία του ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η επιτυχία ήταν διπλή αφού το σύνολο των εκθετών εκδήλωσε επιθυμία συμμετοχής και φέτος, αλλά επίσης η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη...
Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση και συνολικά η ελληνική κοινωνία η διοργάνωση του 2ου Φεστιβάλ Αγροτικών Προϊόντων & Πολιτισμού είναι πρόκληση. Είναι όμως και πρόσκληση γνωριμίας με τα προϊόντα της ελληνικής γης και τον πολιτισμό που αναπτύχθηκε με βάση αυτήν.
Θα είναι τιμή μας, στη φετινή διοργάνωση να συμμετέχετε προβάλλοντας προϊόντα του τόπου σας και του πολιτισμού σας, μέσω του δικού σας περιπτέρου.
Το «2ο Φεστιβάλ Αγροτικών Προϊόντων και Πολιτισμού - Agrofestival» θα είναι το πολιτιστικό γεγονός της Αττικής από 7 έως και 10 Ιουνίου 2012.
Είναι επιτακτική η ανάγκη να στραφούμε σε άλλες μορφές ανάπτυξης με άξονα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της πατρίδας μας. Να λειτουργήσουμε και να αναπτυχθούμε σε πείσμα όλων των αντίθετων προβλέψεων και να φωνάξουμε ότι  η χώρα μας θα συνεχίσει να υπάρχει και η ανάπτυξη βρίσκεται σε σημαντικό βαθμό στην εκμετάλλευση της τόσο πλούσιας και εύφορης ελληνικής γης.
Στο 2ο Φεστιβάλ Αγροτικών Προϊόντων και Πολιτισμού – Agrofestival θα συμμετέχουν: Δήμοι, Συνεταιρισμοί, Αγρότες από όλη την Ελλάδα, Νέοι Καλλιεργητές, Παραγωγοί, Αγροτουριστικοί επαγγελματίες..
Το 2ο Φεστιβάλ Αγροτικών Προϊόντων και Πολιτισμού – Agrofestival θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Αχαρνών.
Ο Δήμαρχος Αχαρνών

Σωτήριος Κ.  Ντούρος




Στον ιστότοπο του Δήμου Αχαρνών: www.acharnes.gr  μπορείτε να βρείτε
§  Κάτοψη περιπτέρων
§  Αίτηση Συμμετοχής
§  Αρχείο από το 1ο Φεστιβάλ Αγροτικών Προϊόντων
§  Ενημερωτικό Φυλλάδιο
Μια ομάδα εργασίας είναι στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση και πληροφορία

Επώνυμο
Τηλέφωνο
E-mail
Δέδε Μαρία
2132072- 527
pressdhm@gmail.com

Kατάρα Ελένη
2132072- 527
Kουργία Βιβίκα
2132072- 510
Αναγνωστόπουλος Χρήστος
2132072- 515
Κοσμίδου Σοφία
Γεωργακοπούλου Βίκυ
2132040- 374
Δίελα Ελενη
2132072- 451

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ http://agrofestival.wordpress.com/

            ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ  ΚΑΤΟΨΗ ΕΚΘΕΣΗΣ
    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου