Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!




  Το καλοκαιράκι μας χτυπάει  πια την πόρτα και όλοι   ανυπομονούμε  να ξεχυθούμε σε πλατείες και παραλίες παρεούλα με φίλους και γνωστούς!
  Από την άλλη υπάρχουν κάποιοι μικροί ήρωες ανάμεσά μας που θα πρέπει να κλείσουν τ' αυτιά τους στις ''σειρήνες'' και να εντείνουν τις προσπάθειές τους καθώς πλησιάζουν - πιστές στο ραντεβού τους - οι εξετάσεις.Εξετάσεις πανελλαδικές, απολυτήριες, για απόκτηση πτυχίων ξένων γλωσσών! 
  Όλοι μας την έχουμε περάσει αυτή τη διαδικασία και γνωρίζουμε το άγχος και την αγωνία που εμπεριέχει τόσο για μαθητές όσο και για γονείς.Πρόκειται σίγουρα για την πιο κρίσιμη περίοδο της σχολικής χρονιάς αλλά με οργάνωση,αισιοδοξία και δυναμική προσπάθεια μαθητές και μαθήτριες θα βγουν νικητές!
  Εμείς θα θέλαμε να ευχηθούμε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε όλους τους μαθητές που θα ριχτούν στη μάχη των κάθε είδους εξετάσεων και να τους θυμίσουμε ότι η επιτυχία σε αυτές δεν είναι ο μοναδικός δρόμος για να πετύχει κανείς τα όνειρά του!
  Ακόμη να ευχηθούμε ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ στους γονείς των παιδιών που καλό είναι με υπομονή και θετική ενέργεια να βρίσκονται στο πλευρό τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου