Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Δωρεάν ποδήλατα σε 10 τυχερούς ανέργους!


Δωρίζουν 10 ποδήλατα city σε άνεργους. Μοναδική προϋπόθεση η επίδειξη της κάρτας ανεργίας ΟΑΕΔ κατά την παραλαβή του ποδηλάτου.
To Cyclist.gr και η Jamis Bicycles όντας κοινωνικά ευαισθητοποιημένοι στις δύσκολες συνθήκες που διανύουν πολλοί συνάνθρωποί μας προσφέρουν ένα μικρό χαμόγελο σε 10 «τυχερούς» άτυχους ανέργους.Το Cyclist.gr μέσω των καταστημάτων και του forum που διατηρεί έχει σα στόχο τη διάδοση της ποδηλασίας στην Ελλάδα και την παροχή των καλύτερων και ποιοτικότερων υπηρεσιών και προϊόντων στους Έλληνες ...

ποδηλάτες. Δρώντας πάντα σε αυτό το πλαίσιο έχει βοηθήσει πολλούς νέους ποδηλάτες όλων των ηλικιών να μπουν στο χώρο της ποδηλασίας, συμβουλεύοντας σωστά, οργανώνοντας βόλτες, προπονήσεις και ανοιχτούς αγώνες, σεμινάρια και ομάδα.

Η Jamis Bicycles είναι μια Αμερικάνικη εταιρία κατασκευής ποδηλάτων που ανήκει στην οικογένεια Iωάννου. Το Cyclist.gr και η Carine Joannou, ιδιοκτήτρια της εταιρίας και Ελληνίδα της διασποράς, αποφασίσαν σαν ένδειξη συμπαράστασης να συμβάλλουν από κοινού, ώστε κάποιοι συνάνθρωποί μας να αποκτήσουν ένα ποδήλατο που θα διευκολύνει τη ζωή τους.

10 ποδηλάτα Jamis διατίθενται δωρεάν, σε άτομα που έχει χτυπήσει η κρίση και αυτή τη στιγμή είναι άνεργοι. Το μόνο που απαιτείται από πλευράς των ενδιαφερόμενων είναι η αποστολή e-mail στο info@cyclist.gr με τα στοιχεία τους, ένα τηλέφωνο επικοινωνίας και τη σημείωση "Για την κλήρωση ποδηλάτων Jamis" μέχρι τις 31/5/2012.Δεν χρειάζεται κάποιο άλλο αποδεικτικό παρά μόνο η επίδειξη της κάρτα ανεργίας ΟΑΕΔ κατά την παραλαβή των ποδηλάτων.

Το Cyclist.gr και η Jamis bicycles ελπίζουν αυτή η μικρή προσφορά να βοηθήσει άτομα που παιρνούν δύσκολες στιγμές και θέλουν να αποκτήσουν το δικό τους ποδήλατο.

Τα καταστήματα Cyclist.gr  παρέχουν ένα μεγάλο αριθμό ποδηλάτων στους Έλληνες καταναλωτές σε ειδικές, ανταγωνιστικές και προσιτές τιμές.

Info
www.cyclist.gr
Καταστήμα Βάρης: Λεωφόρος Βάρης Κορωπίου & Μακεδονίας 2, 210 9612520
Κατάστημα Χολαργού: Λεωφόρος Μεσογείων 298, 210 6545022

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου