Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Φλαμπούρι : Απογευματοβραδινή Πεζοπορική Βόλτα στην Πάρνηθα με Φεγγάρι.


Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου πεζοπορούμε με φεγγάρι,στο πανέμορφο ελατόδασος της Πάρνηθας.
Φεγγάρι μου χαμήλωσε το Σάββατο το βράδυ
και φώτισε την στράτα μας μην είναι στο σκοτάδι.


Πάρτε τους φακούς σας και ετοιμαστείτε για μια πανέμορφη βόλτα στην ομορφιά του βουνού την νύχτα, υπό το φως του φεγγαριού.
Θα ξεκινήσουμε την βόλτα μας απόγευμα στον καταπράσινο Δρυμό της Πάρνηθας μέσα από μονοπάτια. Η πεζοπορία θα είναι ιδανική για αρχάριους και παιδιά, που θέλουν να αποκτήσουν σιγά σιγά επαφή με το βουνό και τη φύση, ενώ η εμπειρία το βράδυ είναι μοναδική !!!
Δωρεάν συμμετοχή !!!
Η διαδρομή θα είναι κυκλική με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Φλαμπούρι. Θα είναι ήπια με μικρές υψομετρικές διαφορές και μπορούν να την κάνουν άτομα με κανονική φυσική κατάσταση !
Πάρτε λοιπόν την παρέα σας, ή και μόνοι σας και θα γίνουμε όλοι μια παρέα, και ελάτε να αφουγκραστούμε τους ήχους του δάσους την νύχτα, με οδηγό το φεγγάρι.

Λεπτομέρειες

Ώρα εκκίνησης από το Φλαμπούρι ~17:30΄
Ώρες πεζοπορίας ~2:30΄ ώρες.
Βαθμός δυσκολίας Α΄
Μόλις φτάσετε θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή, γράφοντας το όνομα σας μέσα στο καταφύγιο,
στην λίστα συμμετεχόντων της πεζοπορίας.
Βαθμοί δυσκολίας:
Α: Εύκολη πεζοπορία
Β: Εύκολη ανάβαση ή διάσχιση
Γ: Δύσκολη ανάβαση
Δ: Δύσκολη χειμερινή ανάβαση
+: αναρριχητικά σημεία κατά τη διάρκεια της ανάβασης

Βασικός Εξοπλισμός

Άνετα παπούτσια για περπάτημα στο βουνό, σακίδιο πλάτης, τζάκετ-αδιάβροχο, ζεστά ρούχα, σκούφο και γάντια, φαρμακείο και φακό !!!  Να υπολογίζετε ότι στο βουνό η θερμοκρασία είναι 5-7 βαθμούς πιο χαμηλή από την πόλη.

Πληροφορίες

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 24 646 66 και 6972 256215.
E-mail: info@flabouri.gr
Οδηγίες πρόσβασης εδώ.
Για όσους επιθυμούν να ανέβουν νωρίτερα το Φλαμπούρι θα είναι ανοιχτό από τις 8.30΄ με ροφήματα, σπιτικές πίτες και πρωινό. Επίσης για το μεσημέρι και το βράδυ, θα υπάρχουν σπιτικά φαγητά, ψητά, κρασάκι και γλυκά και φυσικά όποιος θέλει μπορεί να διανυκτερεύσει, Παρασκευή και Σάββατο βράδυ.
ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο καθένας μπορεί να λάβει μέρος στις βόλτες μας αποκλειστικά με δικιά του ευθύνη. Παρακαλούμε διαβάστε τις λεπτομέρειες της διαδρομής και εφόσον έρθετε, να είστε σίγουροι ότι είναι μέσα στις δυνατότητες σας. Αν ο αρχηγός της διαδρομής κρίνει ότι κάποια άτομα δεν διαθέτουν τις δυνατότητες για την ασφαλή ολοκλήρωση της διαδρομής, έχει το δικαίωμα να τους ζητήσει να μην λάβουν μέρος για την ασφάλεια όλων.
 πηγή:http://www.flabouri.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου