Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Ενημέρωση Σχετικά με τον υπό Σύσταση Σύλλογο Τριτέκνων Δήμου Φυλής.


 Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους αναγνώστες μας σχετικά με τον υπό σύσταση Σύλλογο Τριτέκνων στο Δήμο Φυλής.Ήδη έχει οριστεί προσωρινή διοικούσα επιτροπή και έχουν δρομολογηθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να γίνει η επίσημη έγκριση του συλλόγου από το Πρωτοδικείο.Η έδρα του συλλόγου είναι στην οδό Αθηνών 18 στα Άνω Λιόσια και αποτελεί ευγενή παραχώρηση του κ. Σάββα Σάββα.
 Λειτουργεί, επίσης, και η επίσημη σελίδα του συλλόγου http://triteknoifylis.blogspot.gr/, όπου θα ενημερωθείτε για τους 12 λόγους που αξίζει να εγγραφείτε ως μέλη του συλλόγου καθώς και για τις εκπτώσεις που μπορείτε να λαμβάνετε.Ήδη τα καταστήματα ΕΥΘΥΜΙΑ ΜΑΝΑΦΑ-ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ-ΕΙΔΗ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ, ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΕΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ, ΡΑΦΤΑΔΙΚΟ   και το ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ Simonetti της περιοχής μας έχουν ανακοινώσει τις προσφορές που προσφέρουν σε τρίτεκνους συμπολίτες μας.
 Να ευχηθούμε στο νεοσύστατο σύλλογο κάθε επιτυχία στο έργο του και στα μέλη του να έχουν πάντα τη δύναμη, σε εποχές που η οικογένεια δοκιμάζεται, να διεκδικούν τα  δικαιώματα και τις παροχές που θα ανακουφίσουν τους δικαιούχους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου