Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου 2014

Η Κρήτη στο Κέντρο της Αθήνας


Η «ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ» είναι μια έκθεση με σκοπό την προβολή και προώθηση των κρητικών παραδοσιακών προϊόντων υγιεινής διατροφής με ό,τι καλύτερο παράγεται στην Κρήτη - έτσι ώστε αυτά να γίνουν ακόμα περισσότερο γνωστά στο ελληνικό καταναλωτικό κοινό.
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας στο Ζάππειο (10:00 - 23:00) από  1η έως τις 5 Οκτωβρίου 2014 και σκοπός της είναι να καθιερωθεί ως σημαντική ενέργεια προβολής και προώθησης των κρητικών παραδοσιακών προϊόντων ώστε να λαμβάνει χώρα σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Στα εγκαίνια της έκθεσης Τετάρτη 1η Οκτώβρη θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία με τον Μανώλη Κονταρό και η είσοδος είναι για όλους ελεύθερη.
Επίσης, κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιούνται καθημερινά μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις από καταξιωμενους Κρητικους Καλιτεχνες και  κρητικούς Συλλόγους και συγκροτήματα όλες τις ημέρες, ολοκληρώνοντας έτσι και προβάλλοντας την κρητική φιλοξενία στους επισκέπτες της έκθεσης.
Η διοργάνωση φιλοξενεί το Χαμόγελο του παιδιού και τους εθελοντές Σαμαρείτες, καθώς και δήμους της Κρήτης.
Την προσπάθεια υποστηρίζουν Κρητικοί Σύλλογοι Αττικής, το Συνδικάτο Μικροπωλητών Ελλάδας και η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου