Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Annie : Το Κοκκινομάλλικο Κοριτσάκι Επιστρέφει για να Κλέψει μια Ακόμα Φορά τις Καρδιές μας!


Το διάσημο μιούζικαλ Αnnie, αφού μάγεψε την περασμένη χρονιά στην Αθήνα 50.000 μικρούς και μεγάλους θεατές, απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και έκλεισε τις παραστάσεις του με εξαντλημένα όλα τα εισιτήρια, επαναλαμβάνεται φέτος από τις 14 Οκτωβρίου στο θέατρο Ακροπόλ για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Δυο από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς για τους οποίους οι συστάσεις περιττεύουν, ο Παύλος Χαϊκάλης και η Άννα Παναγιωτοπούλου μαζί με τον πολυδιάστατο καλλιτεχνικά Γιάννη Σαββιδάκη, την ταλαντούχα Βίκυ Καγιά, καθώς και την ηθοποιό αλλά και χορογράφο της παράστασης Άννα Αθανασιάδη, θα ερμηνεύσουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα εκδοχή του Annie.Tον απαιτητικό ρόλο της μικρής Αnnie θα αποδώσουν φέτος οι χαρισματικές Αδαμαντία Μαστροδούκα και Ζωή Πετράκη (που τις απολαύσαμε πέρυσι στο ρόλο της μικρής Κέητ).  


Όλη αυτή η χαριτωμένη παρέα μαζί και με τις υπόλοιπες μικρές πρωταγωνίστριες, μια πολυμελή ζωντανή ορχήστρα κι ένα σύνολο ταλαντούχων ηθοποιών, τραγουδιστών, χορευτών θα δώσουν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της Θέμιδας Μαρσέλλου το δικό τους στίγμα στο απόλυτο παραμύθι αγάπης. Μια τρυφερή ιστορία, γεμάτη πανέμορφες μελωδίες και τραγούδια που συγκίνησε και συγκινεί εκατομμύρια θεατές  σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η υπόθεση της παράστασης:

Το Αnnie θα μας μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του 1930, αμέσως μετά το οικονομικό κραχ. Η ιστορία ξεκινά όταν η Γκρέης Φάρελ (Βίκυ Καγιά), η γραμματέας του δισεκατομυριούχου Όλιβερ Γουώρμπακς (Παύλος Χαϊκάλης) ), επιλέγει ένα ορφανό κοριτσάκι για να φιλοξενηθεί στην έπαυλη του αφεντικού της. Για τη μικρή Άννυ (Ζωή Πετράκη, Αδαμαντία Μαστροδούκα) που περνάει δύσκολα στο ορφανοτροφείο εξαιτίας της Μις Χάνιγκαν, της δεσποτικής διευθύντριας (Άννα Παναγιωτοπούλου), η πρόταση αυτή την μεταφέρει σε ένα κόσμο παραμυθένιο. Ο αυστηρός Γουώρμπακς ευαισθητοποιείται από το γλυκό κοριτσάκι και ζητά να την υιοθετήσει. Όμως η μικρή ηρωίδα πιστεύει ότι οι γονείς της ζουν και του ζητάει να τους ψάξει. Εκείνος αποφασίζει να δώσει μια γερή αμοιβή στους γονείς –αν εμφανιστούν- και από κει αρχίζουν τα προβλήματα. Η στριμμένη διευθύντρια οργανώνει μια σκευωρία με το δολοπλόκο αδελφό της Ρούστερ (Γιάννης Σαββιδάκης) και την αδίστακτη φίλη του, Λίλυ (Άννα Αθανασιάδη), που θέτουν σε κίνδυνο την Άννυ. Στο τέλος βέβαια υπάρχει happy end με την αγάπη να βγαίνει «νικήτρια» και τη νεαρή πρωταγωνίστρια να τραγουδά «Το Αύριο πλησιάζει, ο ήλιος χαράζει και διώχνει το χτες μακριά…» .

Παραστάσεις : 

Τετάρτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 19.00

Σάββατο: 17.00 & 20.00
Κυριακή: 18.30

Τιμές εισιτηρίων : 

Κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή : 


ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 17€, 14€, 11€
ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ (για παιδιά έως 10 ετών): 14€, 11€, 9€ 
ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ (20 άτομα και άνω): 14€, 11€, 8€
ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ (20 άτομα και άνω): 12€, 9€, 7€
ΑΝΕΡΓΟΙ – ΑΜΕΑ: 10€ (ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ)

Κάθε Σάββατο και Κυριακή:

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 25€, 18€, 12€
ΠΑΙΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ (για παιδιά έως 10 ετών): 20€, 14€, 10€
ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ (20 άτομα και άνω): 18€, 12€, 9€
ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ (20 άτομα και άνω): 15€, 10€, 8€
ΑΝΕΡΓΟΙ – ΑΜΕΑ: 10€ (ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ)

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ:

Κάθε μέρα ισχύει οικογενειακό εισιτήριο για 4 άτομα και άνω όπου το ένα παιδικό είναι ΔΩΡΕΑΝ.


ΘΕΑΤΡΟ ΑΚΡΟΠΟΛ: Ιπποκράτους 9-11  (στάση Μετρό Πανεπιστήμιο), Τηλ. 210-3643700, www.acropoltheater.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου