Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014

Πεζοπορική Βόλτα στο Δρυμό της Πάρνηθας, το Σάββατο 4 Οκτωβρίου.


Το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά και μια βόλτα στο ελατόδασος της Πάρνηθας είναι το καλύτερο φάρμακο.
Οι έγνοιες θα φύγουν από το μυαλό μας, τα μάτια μας θα ατενίσουν τον ορίζοντα, η ψυχή θα πάρει δυνάμεις για την ερχόμενη εβδομάδα και το σώμα θα εναρμονιστεί με τη φύση.

Τα σακίδια λοιπόν στη πλάτη, φορέστε παπούτσια άνετα για το βουνό και πάμε να χαθούμε στα ελατοσκέπαστα μονοπάτια του δρυμού.

Θα κινηθούμε μέσα από μονοπάτια σε μία διαδρομή, που μπορούν να συμμετέχουν αρχάριοι με μικρή εμπειρία και παιδιά (9 ετών και άνω), που έχουν τη δυνατότητα να περπατήσουν στο βουνό τόσες ώρες !
Η βόλτα αυτή είναι προσφορά από το καταφύγιο Φλαμπούρι !!!
Από το καταφύγιο Φλαμπούρι, θα κάνουμε μία όμορφη βόλτα στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας και σας προσκαλούμε, να γνωρίσετε το βουνό, να έρθετε πιο κοντά στη φύση και να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση και υγεία. Η διαδρομή θα είναι κυκλική με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Φλαμπούρι.
Θα υπάρχουν μικρές υψομετρικές διαφορές, θα κινηθούμε σε κανονικό ρυθμό και μπορούν να λάβουν μέρος όσοι διαθέτουν κανονική φυσική κατάσταση !!!
Πάρτε λοιπόν την παρέα σας, ή και μόνοι σας και θα γίνουμε όλοι μια παρέα, για μια βόλτα στο μοναδικού κάλλους ελατόδασος, του δρυμού της Πάρνηθας.

Λεπτομέρειες εδώ : http://flabouri.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου