Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Προσφορά Cosmote στους Ενήλικους Κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων


Η COSMOTE παρέχει στους ενήλικους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων τα παρακάτω προνόμια:
  • έκπτωση 10% στο πάγιο του προγράμματος για 12 μήνες σε συνδρομητές Συμβολαίου ή ΚαρτοΣυμβολαίου COSMOTE [1]
  • δώρο 600 λεπτά ομιλίας προς προορισμούς WHAT’S UP και 600 ΜB Internet από το κινητό κάθε μήνα σε συνδρομητές What’s Up [2]
  • έκπτωση 4% σε όλα τα κινητά τηλέφωνα [3]
  • έκπτωση 4% σε όλα τα Tablets3
  • έκπτωση 5% σε όλα τα πακέτα καρτοκινητής με συσκευή3
  • έκπτωση 5% σε όλα τα πακέτα COSMOTE Prepaid Internet on the Go full pack [4]
  • έκπτωση 5% σε όλα τα Laptops TOSHIBA & SONY VAIO3.
Οι κάτοχοι της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων θα μπορούν να αποκτούν τις παραπάνω προσφορές καταχωρώντας τον αριθμό της κάρτας τους στο δίκτυο καταστημάτων ΟΤΕ, COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ.


[1] Η έκπτωση σε συνδρομητές Συμβολαίου ή ΚαρτοΣυμβολαίου COSMOTE, δεν θα παρέχεται επιπλέον οποιωνδήποτε ειδικών προσφορών ή προγραμμάτων της COSMOTE για φοιτητές ή ανέργους.
[2] Το δώρο για συνδρομητές WHAT’S UP αποδίδεται με την πρώτη ανανέωση 10€ που θα γίνεται κάθε μήνα, για 12 μήνες μετά την εγγραφή του κατόχου της Κάρτας Νέων στην προσφορά. H προσφορά δεν ισχύει για τους κατόχους της Κάρτας Νέων που είναι συνδρομητές καρτοκινητής WHAT’S UP της COSMOTE και λαμβάνουν οποιαδήποτε προσφορά της COSMOTE για φοιτητές.
[3] Οι εκπτώσεις σε κινητά, Tablets και Laptops ισχύουν στα καταστήματα ΟΤΕ, COSMOTE (ιδιόκτητα καταστήματα) , ΓΕΡΜΑNΟΣ μόνο για αγορά σκέτης συσκευής και όχι για νέα σύνδεση ή μεταφορά αριθμού σε συμβόλαιο COSMOTE ή για μετατροπή καρτοκινητού COSMOTE σε συμβόλαιο COSMOTE. Επιπλέον, δεν συνδυάζονται με τυχόν άλλες ισχύουσες ή μελλοντικές προσφορές ή εκπτώσεις, στα αντίστοιχα είδη και για όσο διάστημα ισχύουν αυτές.
[4] Πλην του πακέτου COSMOTE Internet On The Go Student Full Pack.

Πηγή : http://www.europeanyouthcard.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου