Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014

Ημέρα Προεγγραφής στο Start Smart School στα Άνω Λιόσια με Έκπτωση!


  Την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα και από κοντά το Κέντρο Ξένων Γλωσσών START SMART SCHOOL της Ελένης Πετροπούλου στα Άνω Λιόσια, δίνει το φροντιστήριο στους γονείς της περιοχής μας, καθώς και την ευκαιρία για μία ημέρα (την Τρίτη 10 Ιουνίου 2014 από τις 16:00 έως τις 21:30) να γράψουν τα παιδιά τους σε προνομιακή τιμή - με σημαντική έκπτωση στα συνολικά δίδακτρα της επόμενης χρονιάς! 

  Το φροντιστήριο λειτουργεί από το 2008, με επιτυχία στα πτυχία όλων των επιπέδων στα Αγγλικά, τα Γαλλικά και τα Γερμανικά και για καλύτερη εξάσκηση στις ξένες γλώσσες που διδάσκονται οι μαθητές, διοργανώνει εκδρομές εκπαιδευτικού χαρακτήρα (όπως στο μυθικό μιούζικαλ CATS) αλλά και θεατρικές παραστάσεις από τα ίδια τα παιδιά κάθε χρόνο (πριν ένα μήνα ανέβασαν σε 2ωρη αγγλική παράσταση το «Ρωμαίος & Ιουλιέτα»). 
  Αυτή η ημέρα προεγγραφής αφορά σε νέους γονείς και όχι υπάρχοντες πελάτες του Κέντρου για τους οποίους έχουν ορισθεί άλλες ημέρες! 
  Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-2486652, στο www.startsmart.grκαι φυσικά στη γραμματεία του φροντιστηρίου επί της Πίνδου 71 στα Άνω Λιόσια, απέναντι από το κλειστό γυμναστήριο της Δροσούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου